Kamperen binnen de maatregelen, wat kun je doen?

Zo kun je alsnog lekker kamperen deze zomer.

Wil je graag kamperen binnen de maatregelen en ben je op zoek naar een goedkope vakantie? Dan zijn er nog steeds diverse mogelijkheden om alsnog een leuke vakantie te hebben. Wij hebben de leukste opties voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder voor onze ideeën.

Boek een huisje met hottub

Wil je kamperen, maar ook de mogelijkheid hebben om je terug te trekken in een huisje? Boek dan een huisje met een hottub. Een huisje met hottub garandeert jou het ultieme vakantiegevoel. Er is niets fijner dan heerlijk bubbelen in je eigen privé hottub en dat is natuurlijk geheel conform de maatregelen.

Ga kamperen in de tuin

Wil je kamperen, maar toch niet naar de camping? Dan kun je ook in je eigen tuin kamperen. Ook voor kinderen is dit enorm spannend en je kunt zelf jouw kampeerspullen uitgebreid testen. Zo weet je meteen of ze nog geschikt zijn voor de volgende keer dat je naar de camping gaat. Geniet van de buitenlucht in eigen tuin, speel spelletjes en eet gezellig buiten. Op deze manier haal je het echte vakantiegevoel in huis.

Leestip:  Tipi’s Wei - ik zie, ik zie & dat ben jij!
Ga zelfvoorzienend kamperen

Je kunt ook zelfvoorzienend kamperen op de camping als je liever niet naar openbare toiletgebouwen gaat of deze gesloten zijn. Zo kun je jouw eigen toiletartikelen meenemen, douchespullen, afwasmiddel en artikelen om de was mee te doen. Er zijn diverse campings waar je terecht kunt als je zelfvoorzienend bent. Zo kun je toch lekker met je gezin genieten op de camping.

Kampeer in het buitenland

Wil je liever in het buitenland kamperen? Veel mensen willen graag naar Frankrijk, Italië of Spanje toe. Mocht hier bij jou sprake van zijn, dan raden we je aan rekening te houden met het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het RIVM. Het beste kun je voorafgaand ook de reviews van andere gasten lezen. Hoe hebben zij de hygiëne ervaren? Worden de regels goed nageleefd? Bekijk ook of het zinvol is een annuleringsverzekering af te sluiten.

Leestip:  Vernieuwde parking voor campers verwelkomt jaarlijks 1.000 toeristen
Ga wildkamperen

Wildkamperen is tijdens de coronacrisis enkel toegenomen in populariteit. Zowel in de zomer als in de winter is wildkamperen goed te doen. Het is ook een zeer fijne manier van vakantie vieren. Je wordt wakker van geritsel van de bladeren, hoort verschillende dieren en zit in een heerlijk rustige omgeving. Zeker een aanrader.

Weet jij al hoe je gaat kamperen tijdens de maatregelen?

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in