Minicamping Nieuw Beekdal om helemaal bij te tanken

0

Wil je eens even “helemaal niets”? Of zoek je een rustgevend plekje om even helemaal bij te tanken? Dan is minicamping “Nieuw Beekdal” vast iets voor jouw!

Op de prachtige bosrijke Veluwe, in het buitengebied van het dorp Otterlo, ligt  deze gastvrije SVR camping Nieuw Beekdal. Otterlo is natuurlijk vooral bekend om het Nationale Park  “De Hoge Veluwe” met het Kröller- Müller Museum, maar in de hele omgeving kun je genieten van de uitgestrekte bossen, schitterende heidevelden en unieke zandverstuivingen. Ook zijn er gezellige terrasjes en leuke restaurantjes te vinden. Voor jouw dagelijkse boodschappen zijn er diverse winkels op slechts 2 km. afstand in het gezellige Veluwse dorp Otterlo.

De Camping Nieuw Beekdal

SVR camping Nieuw Beekdal ligt tussen de landerijen op loopafstand van de bossen. Zij verwelkomen kampeerders met caravans, campers en tenten graag op hun terrein.

Alle kampeerplekken zijn bij hun voorzien van stroomaansluiting van 6 Ampère en een watertappunt. Vanaf de camping kun je direct een wandeling of fietstocht starten. Het sanitair is in zijn geheel voorzien van vloerverwarming en een sauna. De sauna is een besloten ruimte die je via hun kunt reserveren.

Leestip:  Camping De Tulpenweide is de perfecte uitvalsbasis

SRV Camping Nieuw Beekdal

Ook hebben zij een gezellige recreatieruimte: ”Onder de Linden”. Hier kunnen spelletjes worden gedaan en wordt een aantal keren per jaar een activiteit georganiseerd. De recreatieruimte is buiten het campingseizoen ook te huren voor een verjaardag, familiereünie, jubileum of kraamfeest. Naast kampeerplekken, verhuren zij ook een compleet ingerichte 2 persoons toercaravan.

Website Minicamping Nieuw Beekdal: www.nieuwbeekdal.nl

 4/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in