Minicamping de Appelboom in Gelderland

Minicamping de Appelboom – Een heerlijke minicamping in Gelderland, regio Achterhoek voor rustzoekers, wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Deze SVR-camping is omgeven door een coulisselandschap waar bossen worden afgewisseld met weilanden waar schapen en koeien grazen.
In deze natuurrijke omgeving kun je met een beetje geluk allerlei dieren waarnemen zoals reeën, ijsvogel, koekoek, groene specht etc.

Op hun klein camping is een boomgaard aanwezig alsook een zeer ruime visvijver.
Plaatsnemen op de vlonder en een hengeltje uitwerpen behoort tot de mogelijkheden. Direct achter de boerderijcamping liggen de kerkepaden die je uitnodigen voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Wandel- en fietsroutes zijn gratis verkrijgbaar.

Tijdens jouw verblijf van 2 nachten of meer: een heerlijke punt huisgemaakte appeltaart!

Ze zullen je bij aankomst een map aanbieden met de nodige informatie over hun SVR-camping en evenementen/bezienswaardigheden in de regio zodat je heerlijk kunt genieten van jouw vakantie.

Leestip:  Camperpark Marina Port Zélande - camperplaats op de Brouwersdam
Faciliteiten

Hun minicamping heeft een modern verwarmd sanitairgebouw, voorzien van:

  • 4 ruime douches met kleedruimte
  • 4 ruime toiletten
  • 1 urinoir
  • 2 wastafels
Verder zijn er:
  • 5 spoelbakken voor de afwas
  • 1 spoelbak voor de handwas, je kunt hier gratis gebruik van maken.
  • Een wasmachine (tegen vergoeding) en centrifuge (gebruik gratis) zijn aanwezig.

Verder staat er een koelkast in het voorste gedeelte van de sanitaire ruimte. Deze is bestemd voor algemeen gebruik. Aan de buitenzijde van het sanitairgebouw bevindt zich een uitstort- en spoelgelegenheid voor uw chemisch toilet en vuilwaterafvoer.

  • De kampeerplaats is voorzien van eigen stroomaansluiting (10 Amp) en wateraansluiting.
  • Verder kun je gratis gebruik maken van hun Wifi-verbinding.

In het achterhuis van de woning is een recreatieruimte aanwezig waar je boeken/tijdschriften kunt lenen en informatie over de omgeving kunt verkrijgen. Indien je met een groep of club van kampeerders hun camping komt bezoeken kun je tevens gebruik maken van deze ruimte.

Leestip:  Boerderijcamping Het Achterste Loo

Minicamping de AppelboomOok hebben ze in 2021 op hun SVR-camping een Jeu de Boules-baan aan laten leggen, waar je natuurlijk gebruik van mag maken. De benodigde attributen zijn gratis te leen voor hun campinggasten. Ook het spelen van het spel Kubb is mogelijk, deze is ook gratis te leen, vraag er gerust naar.

 

Website Minicamping de Appelboom: www.minicampingdeappelboom.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in