Mediteren en kamperen de ultieme vakantie

Neem eens de tijd om bij jezelf stil te staan en te genieten van een prachtige omgeving. Op een terrein van 1,5 hectare in Noord Nederland aan de rand van het Drents Friese woud, heb je de gelegenheid te kamperen gedurende een aantal periodes per jaar. Tegelijkertijd kun je gebruik maken van verschillende mindfulness workshops.

 

Meditatie en yoga

Aan de hand van verschillende meditatie- en yoga oefeningen krijg je stap voor stap inzicht in de patronen die je leven vaak onnodig ingewikkeld en onrustig maken. Er wordt ook uitvoerig aandacht besteed aan de theoretische achtergrond van mindfulness. De training biedt je de ’tools’ deze vastgeroeste patronen te doorbreken. De eerste stap naar een leven met aandacht.

Verblijfsruimte

De camping beschikt over een ruimte waar je overdag en s’avonds gebruik van kunt maken. Om wat te praten, te lezen of je maaltijd te nuttigen. Er is een pantry, waar je koffie of thee kunt zetten en een koelkast met vriesvak voor algemeen gebruik (geen kookgelegenheid).

Leestip:  Bezoek de eerste editie van Vakantiebeurs Noord-Nederland

Omgeving

Het centrum ligt aan de rand van de Schaopedobbe een natuurlijke poel waar vroeger de schapen in werden gewassen alvorens zij hun jaarlijkse scheerbeurt kregen. Het watertje ligt in een eigen heidegebied met kleine vennetjes, zandverstuivingen en plukjes bomen en bos.

Wintereditie yoga en mindfulness

In samenwerking met herberg Het Volle Leven in Appelscha organiseren ze dit jaar een wintereditie.  De herberg beschikt naast een uitstekende biologisch vegetarische keuken over sfeervolle kamers en een fijne trainingsruimte ‘De Kapel’

Werken aan lichaam en geest in een inspirerende omgeving midden in het Drents Friese Woud. Een weldaad!

Website mediterenenkamperen

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in