Camping Casa Aurora in Cupramontana Le Marche

Casa Aurora staat voor een heerlijke vakantie in Cupramontana / Le Marche, een verblijf in een ongedwongen sfeer of het nu gaat om het huren van een appartement met de tent op de camping kamperen of als Bed & Breakfast bij hun kan het. Een prachtig gebied voor de najaarsvakantie, zomers een verkoelende duik in het zwembad of lekker luieren in de schaduw van oude olijfbomen. De Adriatische zee binnen een half uurtje of gewoon genieten van het prachtige heuvelachtige gebied rond Casa Aurora. Dit gebied strekt zich uit van de Apennijnen, een middelhoog gebergte, tot aan de Adriatische zee bij Ancona.

Ligging

De camping van Casa Aurora ligt onderaan het terrein, aan het einde van Via Pezzole, een stuk grond van ca. 1 hectare met een adembenemend uitzicht over de glooiende heuvels van de Verdicchio vallei met daarachter de bergen van de Apennijnen. Zij bieden plaats bieden aan 12 tenten en/of vouwwagens waarvan er 2 zijn voorzien van compleet ingerichte huurtenten.

Faciliteiten

Voor de verkoeling is een zwembad aanwezig met de afmeting van 8×4 meter, 1,25 meter diep met een mooi hardhouten terras aan twee kanten. U kunt bij het zwembad ook heerlijk op diverse terrassen in de schaduw van oude olijfbomen zitten. Iedere week, als de houtoven lekker brandt, houden we een pizza-workshop voor de kinderen. Een tafeltennistafel en een voetbaltafel zijn aanwezig, voor kinderen èn volwassenen.

Leestip:  Kampeerboerderij De Spochthoorn in Nijkerk

Website Casa Aurora

 

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in