Loop mee met de 11strandentocht

Daag jij jezelf graag uit met een stevige strandwandeling? Geniet jij ook zo van strand, Hollandse duinen en die eindeloze zee? Dan mag je de 11strandentocht op zaterdag 5 oktober niet missen. Hét wandelevenement waarbij je in één dag langs de Nederlandse kustlijn loopt en meteen strijdt tegen hart- en vaatziekten.

Tijdens de 11strandentocht wandel je op het grensvlak van land en zee, met de wind in je haren en het zout op je lippen. Je passeert eeuwenoude oer-Hollandse duinen, zandverstuivingen, verscholen bunkers en ongerepte natuurgebieden.

Gaandeweg ontdek je meer over deze unieke stukjes Nederland en beleef je de kust zoals je hem nog nooit beleefde.11strandentocht lopers


Inschrijven voor de 11strandentocht

Kies jouw afstand van 11, 20, 40 of 60 km tussen Bloemendaal en Hoek van Holland. De finish voor alle afstanden is in Hoek van Holland. Koop een busticket die jou weer terug brengt naar je startlocatie.

Leestip:  Va­kan­tie­beurs 2024

Inschrijven en meer lezen over de 11strandentocht kun je op: www.11strandentocht.nl

Een quote van oud-deelnemer Selma:

‘Prachtig zicht op zee en strand met de kleine duintjes… ‘

“Het was een geweldige ervaring om zo mee te lopen, 20 km van Scheveningen naar Hoek van Holland… (…)  de tocht zelf, geweldig, perfect georganiseerd, enthousiaste vrijwilligers die ook gewoon tijd maakten voor een klein praatje en niet alleen scannen ofzo… Het stukje op het duin was ook even lekker, andere ondergrond onder de voeten… én prachtig zicht op zee en strand met de kleine duintjes… Binnengehaald worden door drumband, mooie bloem en medaille. Volgend jaar denk ik wel weer, misschien eens gek doen om de 40 te proberen, wie weet. Organisatie en vrijwilligers bedankt, toppers, helden!!”

Een tocht met en vóór het hart

De 11strandentocht wordt georganiseerd door de Nederlandse Hartstichting. De Hartstichting zet zich in voor een gezond hart voor iedereen. Want je hart laat je groeien, liefhebben en leven.

Leestip:  Niesmann+Bischoff’s open dagen in de fabriek

Zie ook alle overige evenementen op KampeerMagazine.nl.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in