Landgoedcamping Hoeve Batenburg in Zeeland

Landgoedcamping Hoeve Batenburg in Zeeland Kamperen in de natuur met vrijheid, rust en ruimte.

Hun Landgoedcamping Hoeve Batenburg vindt je dichtbij duin en strand in het Zeeuwse kustplaatsje Ellemeet. De Landgoedcamping is onderdeel van hun boerenbedrijf, gelegen in het noorden van Schouwen-Duiveland. Vanaf jouw kampeerplaats met uitzicht op de duinen kunt je dit mooie eiland op het gemak gaan ontdekken. Hun camping bevindt zich vlakbij de Brouwersdam en het Grevelingenmeer. Net als plan Tureluur, de Oosterschelde en het historische stadje Zierikzee.

De camping

Hun Natuur Comfort kampeerterrein heeft veel aangename voorzieningen: stroom (16A), water, rioolaansluiting en gratis Wi-Fi voor de eerste twee apparaten. Jouw hond is welkom, mits aangelijnd, fietsen zijn te huur en er is onderdak voor jouw paard of pony.

Bijzonder is dat zij geen reserveringskosten rekenen voor een boeking via de website. Desgewenst stallen zij jouw caravan in een van de loodsen op de boerderij en bij reservering plaatsen zij jouw caravan op de kampeerplaats.

Landgoedcamping Hoeve Batenburg maakt deel uit van de organisatie Stichting Natuurkampeerterreinen (NKT). Voor meer informatie of voor het aanschaffen van een natuurkampeerkaart, kun je terecht op natuurkampeerterreinen.nl, of bij hun receptie.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie
Windsingel met wandelpad

De hele camping is omgeven door een brede singel van bomen en struiken die je uit de wind houdt. Daaromheen en tussendoor, voert een wandelpad met prachtig uitzicht op de omringende landerijen en de duinen, waar je in het seizoen kunt genieten van hun prachtige bloemenranden.

Eigen voorzieningen

De verschillende kampeervelden zijn stuk voor stuk geschikt voor een tent, caravan met of zonder voortent of luifel, en een kleine tot middelgrote camper. Indien je met een camper komt, verzoeken zij je de camper te gebruiken als ware het een caravan is.

Website Landgoedcamping Hoeve Batenburg: www.hoevebatenburg.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in