Lancering van de iSmove 7.3 F

0

Er zijn slechts tien maanden verstreken sinds Niesman+Bischoff hun nieuwe modellenreeks in de 3,5 ton lanceerde. categorie de iSmove.
Met minder dan 3,5 ton alle regels overtreden, maar alle verwachtingen overtroffen.
Wat eerst een ongelooflijke uitdaging was voor de fabrikant gespecialiseerd in heavy liners, is een succesverhaal geworden: kopers bezochten dealers nog voordat de eerste modellen op de markt kwamen en Niesmann+Bischoff won meteen twee belangrijke prijzen: de Red dot 2021 en de European Innovation prijs.

iSmove 7.3 F

Na de succesvolle lancering van de 6.9 E zal Niesmann+Bischoff voor het eerst bij hun dealer de versie met eilandbed tonen: de iSmove 7.3 F.
Deze is 30 cm langer dan de eenpersoonsbedversie en het royale bed van 2 meter lengte zonder de gebruikelijke hinderlijke “snijdingen” in het voetengedeelte zal door veel camperbezitters worden gewaardeerd.

De iSmove 7.3 F biedt veel opbergruimte in de slaapkamer met 4 grote lades onder het bed, voorzien van centrale vergrendeling, een kledingkast aan de ene kant met indirecte verlichting en spiegel en een lang dressoir aan de andere kant van het bed. Bovendien verbergt elke trede op de vloer wat extra opslagruimte voor schoenen of diverse accessoires.

Leestip:  Fruit uit de camper

iSmove 7.3 F

Zelfs gezinnen met maximaal 5 personen kunnen in de iSmove 7.3 F reizen dankzij een optionele klapstoel die in de bank achter de passagier is bevestigd.
Deze 5e veiligheidsgordel – net als bij de Arto-modellen – is vanaf modeljaar 2022 voorzien van een ISOFIX-bevestiging voor camperbezitters die genieten van hun reizen met kinderen of kleinkinderen.

Zin om in dit model rond te lopen voordat je jouw dealer bezoekt?
Klik gewoon op deze 360° interactieve rondleiding.

Verander geen goed lopend team

Geen revolutionaire veranderingen in de Arto- of Flair-modelreeksen, behalve de aantrekkelijke “Eifelgrijze” buitenlak (Eifel is de naam van het vulkanische gebied waar de fabriek van Niesmann+Bischoff zich bevindt), die nu wordt uitgebreid naar deze modellen na het behaalde succes onder de iSmove-kopers

iSmoveen een nieuw Fiat Driving Comfort Pack-pakket met een digitale cockpit, een lederen stuur en versnellingspook met radiobediening, een draadloze telefoonoplader en een batterijhoofdschakelaar voor de chassisbatterij.

Leestip:  CARAVAN SALON Düsseldorf 2022: 's werelds grootste keuze

 

Over Niesmann+Bischoff

Niesmann+Bischoff GmbH is een Duitse fabrikant van exclusieve campers. Het hoofdkantoor en de productielocatie bevinden zich in Polch in Rijnland-Palts. Het bedrijf produceert luxe campers in de series iSmove, Arto en Flair. Elke camper ondergaat een individuele waardeverhoging van planning tot eindinspectie. Niesmann+Bischoff GmbH is sinds 1996 een dochteronderneming van de Erwin Hymer Group.

Over Erwin Hymer Groep

De Erwin Hymer Group is een 100 procent dochteronderneming van Thor Industries, ‘s werelds grootste fabrikant van recreatieve voertuigen met meer dan 25.000 medewerkers wereldwijd. De Erwin Hymer Group verenigt camper- en caravanfabrikanten, camper- en caravantoebehorenspecialisten, verhuur- en financieringsdiensten onder één dak. De camper- en caravanmerken Buccaneer, Bürstner, Carado, Crosscamp, Compass, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Laika, LMC, Niesmann+Bischoff, Sunlight en Xplore, de camperverhuurbedrijven McRent en rent easy, en ook het chassis specialist Goldschmitt, de accessoirespecialist Movera en het toerportaal freeontour behoren allemaal tot de Erwin Hymer Group. Meer informatie vindt je op www.erwinhymergroup.com.

Leestip:  NKC meld valse onderhoudsboekjes in omloop
 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in