Kamperen in het mooie Noorwegen

1

Ben jij een echte kampeerliefhebber en houd je van rust en adembenemend mooie natuur? Dan is Noorwegen dé ultieme vakantiebestemming voor jou. In tegenstelling tot de zuid Europese landen is Noorwegen nog niet heel toeristisch. Hierdoor kun je dit mooie land in alle rust ontdekken. Wel is het toerisme hier steeds meer in opkomst waardoor het aantal campings groeiende is. Er zijn dan ook genoeg kampeermogelijkheden voor de kampeerliefhebber in het mooie Noorwegen te vinden.

Veel verschillende kampeermogelijkheden

Het toerisme in Noorwegen is groeiende. Hierdoor groeit ook het aantal kampeermogelijkheden. Iets dat voor jou als kampeerliefhebber heel plezierig is. Je hebt namelijk de keuze uit een heel groot en divers campingaanbod. Noorwegen campings bevinden zich op de meest mooie plekken. Wil jij je graag alleen op de wereld wanen middenin de natuur? Dat kan! Er zijn tal van campings in Noorwegen die rustig gelegen zijn. Van campingplekken aan een mooi meer tot campingplekken middenin het groen. Het is allemaal mogelijk. Doordat Noorwegen nog niet is bedolven onder het massatoerisme kun je het natuurschoon in alle rust bewonderen. Geef je de voorkeur aan een mooie camping aan een meer? Of verblijf je liever nabij een dorpje met leuke eetgelegenheden?

Camping nabij de hoofdstad

Noorwegen staat bekend om de mooie flora en fauna. Maar dit land heeft meer te bieden. Ben je een winkelliefhebber? Of vind je het heerlijk om op vakantie cultuur te snuiven? Ook dat kan allemaal in Noorwegen. Kies bijvoorbeeld voor camping Oslo. De campings nabij de hoofdstad bevinden zich allemaal middenin de natuur. Maar ze zijn wel dichtbij Oslo gelegen. Hierdoor zijn deze campings de perfecte uitkomst als je drukte en rust met elkaar wilt combineren. Zo kun je gedurende de dag jouw garderobe in het stadscentrum gaan aanvullen. Terwijl ja na een dag winkelen in alle rust op de camping van de natuur kunt genieten. Campings nabij de hoofdstad zijn dus een goede optie als je natuur en cultuur wilt combineren.

Bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn

Je kunt Noorwegen met recht een veelzijdige kampeerbestemming noemen. Dit land heeft namelijk alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie voor iedereen. Zo kun je heel goed winkelen in de Karl Johans Gate. Dit betreft de hoofdstraat van Oslo waar een heel groot en divers winkelaanbod is. Ben je meer een cultuurliefhebber? Ook dan kun je hier je hart ophalen met de vele historische gebouwen. En daarnaast is Noorwegen hét land waar je mooie natuur kunt ontdekken. Bergen, meren, eilanden en bossen. Noorwegen heeft het allemaal. Noorwegen is door de grote diversiteit aan bezienswaardigheden dus een geschikte vakantiebestemming voor iedereen.

 1.5/5 (8)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

  1. No way dat de foto in Noorwegen is genomen! Noorwegen is groen met rotsen! En blauwe fjorden… de foto is uit noord Amerika. De campers komen niet in Noorwegen voor!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in