Lacet al 25 jaar een echt familiebedrijf

Lacet is echt een familiebedrijf. Ruim 25 jaar geleden begonnen ze met de import en verkoop van stacaravans. Inmiddels is de tweede generatie actief in het bedrijf. En ze kunnen gerust stellen dat ook de rest van hun team van monteurs en adviseurs één grote familie vormt.

De zekerheid van kwaliteit

Ze importeren de stacaravans en chalets zelf, zonder tussenkomst van andere partijen. Daardoor kunnen ze honderd procent staan voor de kwaliteit van hun aanbod. Naast het eigen assortiment aan nieuwe en gebruikte kwaliteitsmerken bieden ze overigens ook regelmatig tweedehands budgetmodellen aan, verkregen uit inruil.

De zekerheid van Lacet service

Een stacaravan of chalet is een grote aankoop. Bij Lacet kunt je erop vertrouwen dat het ook een goede aankoop is, dankzij de unieke Lacet Service. Zo voeren zij voor aflevering bijvoorbeeld altijd een oplevercheck uit. Ook kunnen zij jou stacaravan of chalet met eigen transport veilig naar elk gewenste plek in Europa vervoeren.

Leestip:  Rijden met de caravan in de bergen
Ruime keus uit een continu wisselend aanbod

Het aanbod aan stacaravans en chalets van Lacet is enorm. Daardoor hebben ze altijd wel een model dat aan jou wensen voldoet. Bovendien is de doorloopsnelheid hoog, door hun gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Dus als je bij jou eerste bezoek de stacaravan of het chalet van jou dromen nog niet hebt gevonden, kom dan gerust nog eens terug.

Hier onder een introductievideo van het stacaravans en chalets bedrijf Lacet

Gezellig en goed bereikbaar showterrein

Het showterrein, vlakbij de snelweg A73 in Cuijk, is uitstekend bereikbaar. Uit heel Nederland, maar ook uit België, Duitsland en zelfs Oostenrijk en Frankrijk komen kampeerliefhebbers naar hun toe. Een afspraak maken is niet nodig, de koffie staat altijd klaar. Kom zelf maar eens langs en ervaar de gastvrijheid en ongedwongen sfeer die je normaal gesproken alleen maar op de camping tegenkomt.

Leestip:  Krakende koppeling (trekhaak) van de caravan verhelpen

Bekijk de website van Lacet

 3.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in