Camping Stortemelk op Waddeneiland Vlieland

Camping Stortemelk, kamperen aan zee op het prachtige Waddeneiland Vlieland. Een camping waar men nog echt kampeert in tenten. Dicht bij de elementen, in een natuurlijk duingebied, slechts een duinenrij verwijderd van het Noordzeestrand en rondom alleen maar weidse luchten. Waar altijd een frisse zeebries staat, waar jong en oud onvergetelijke vakanties beleven en waar je niet hoeft uit te leggen waarom het alweer de zoveelste keer is dat je er komt.

Wakker worden met het geluid van de branding. Heerlijk voor je tent ’s avonds een wijntje drinken met de buren, kijkend naar de mooiste zonsondergangen. De kinderen zie je overdag alleen als ze honger krijgen, zoveel valt er te spelen en te doen. In het voorseizoen is het hier heerlijk rustig en tijdens hoogzomer kun je in de Bolder terecht op het zonnige terras en in het grandcafé voor een hapje en drankje en voor ons uitgebreide Bolder-programma in de Kleine en Grote Zaal, voor muziek of theater en bijvoorbeeld het dagelijkse kinderknutseluur.

Leestip:  Het ideale dekbed kopen voor de kampeervakantie: hier moet je op letten! 
De camping Stortemelk

Stortemelk heeft ook sfeervolle vakantiehuisjes in de duinen – voor elk jaargetijde – en een divers aanbod aan fraaie huurtenten. Fijn met je eigen tent op een vrije of een vaste, afgepaalde plaats. Alles is mogelijk op Stortemelk: van kort kamperen op een vrije plaats tot seizoenplaatsen op een plekje naar keuze of vast bij een paaltje, en met of zonder elektra. een bepaald gebied op de camping staan verschillende modellen compleet ingerichte huurtenten. Dichtbij staat, ook heel comfortabel, een groot en modern sanitair-gebouw.

Verhuur

Stortemelk verhuurt op het zuidelijke deel van de camping. Naast het Jongerenterrein vijf eenvoudig ingerichte de Waard-huurtenten, geschikt voor maximaal 4 personen. De huur tenten zijn uitgerust met een tafeltje met 4 stoelen, 4 slaapmatjes met hoofdkussens, een afvalbak, veger en blik en een bezem. Dat scheelt!.

Leestip:  Zo ga jij duurzaam op kampeervakantie in 2024!

Voor meer informatie kijk op camping Stortemelk

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in