Krachtpatser voor seizoenskampeerders!

Het nieuwe kampeerseizoen begint! – Nog enkele dagen en dan openen de meeste campings weer voor het nieuwe kampeerseizoen. In dit artikel aandacht voor de seizoensluifel Parasol HD, handige tips in een opbouwvideo en de voordelen van raamblindering. Fijn seizoen gewenst!

Parasol HD.  Verzwaarde voortentluifel voor het hele seizoen!

De Parasol HD is een verzwaarde voortentluifel met 2 uitritsbare zijwanden. Deze voortentluifel is speciaal ontwikkeld voor en door seizoenskampeerders. Uitgevoerd met dakmateriaal in 260 grams TC-RESIDENTIAL en voorzien van een innovatief 25 mm. Stalen frame inclusief PowerGrip en frameversterking. Standaard met 3-delige Mistral stormbandenset.

Parasol HD

Vervangende onderdelen nodig?

Snel en eenvoudig onderdelen bestellen via hun webshop! In hun serviceshop onderdelen bestelt je snel en eenvoudig vervangende onderdelen en accessoires. Van gordijnrunners tot framedelen, alles binnen 1 tot 2 werkdagen bij u thuis of op de camping bezorgd.

Raamkleppen of flappen voor de ramen?

RaamblinderingRaamblindering. Wat zijn de voordelen? Veel seizoenskampeerders hechten waarde aan raamblindering. Een stukje privacy in de avonduren of gewoon alle spullen uit het zicht tijdens afwezigheid. Daarbij ook een stuk behoud en bescherming van het raamfolie tegen de elementen.

Leestip:  PUMP IT UP! de Air Shelters van Coleman

 

Opbouwtips
Bekijk de Brand voortent opzetinstructie! Een goede voorbereiding is het halve werk, hoe wordt een Brand voortent mooi en strak opgezet?

Inspiratie en advies op maat!

Bezoek eens de showroom in Elburg voor een uitgebreid advies op maat!

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in