Knobben Caravans & Campers voor jouw ultieme vakantie

Optimaal genieten van jouw ultieme vakantie? Je bent welkom bie Knobben!
Bij Knobben geloven zij dat échte Twentse gastvrijheid nog bestaat. Onder het genot van een kop koffie leren ze je en jouw wensen graag beter kennen, zodat zij passend advies kunnen geven. Een caravan moet namelijk passen bij jouw levensstijl en behoefte. Om dat helder te krijgen, daar nemen hun mensen alle tijd voor.

Waarom Welkom Bie Knobben?

Zij vinden dat ‘welkom voelen’ meer is dan alleen een kop koffie aangeboden krijgen. Het is het gevoel hebben dat je mag blijven, zolang als je maar wilt. Dat mensen de tijd voor je nemen en dat er goed naar je geluisterd wordt. Een caravan moet bij jouw levensstijl en behoefte passen, daarom is het belangrijk om advies passend bij deze levensstijl en behoefte te krijgen. Je écht welkom voelen, dat betekent Welkom bie Knobben.

Leestip:  Camping De Kleine Wereld ver weg van alles

Dat hun caravans en campers van hoge kwaliteit zijn en dat hun herstel- en onderhoudsservice goed is, vinden wij vanzelfsprekend.

Ze gaan voor de ultieme beleving

Kamperen is het gevoel van ultieme vrijheid, maar daarbij mag de gemoedelijkheid niet ontbreken. Het gevoel van broederschap, evenredigheid en het samen zijn als je op de camping staat. Je deelt een passie met jouw medekampeerders. Dus buurman, kopje koffie?

Deze beleving willen ze graag overbrengen als je bij hun langskomt. Want kamperen, campers en caravans is een passie die we samen delen en hun liefde voor het vak, willen ze graag met je delen.

Ze vinden de caravan die bij je past

Ze zijn al sinds 2001 Fendt dealer, sinds 1989 zijn ze dealer van Knaus en al vanaf 1983 mogen zij Hobby caravans verkopen. Deze prachtige kwalitatieve merken hebben dan ook geen geheimen meer voor hun. Ze vinden het dan ook niet gek dat deze merken de meest verkochte caravanmerken zijn. De combinatie van deze kwalitatieve en geliefde merken met hun jarenlange ervaring maakt dat ze altijd de caravan of camper vinden die bij je past. Staat jouw gewenste caravan of camper er niet tussen? Dan gaan ze graag voor je op zoek.

Leestip:  Blue Campers - Belgische platform voor camperverhuur
Experts in onderhoud en reparatie

Tijdens jouw vakantie wil je optimaal genieten, je wilt zeker weten dat jouw caravan of camper goed en veilig is. Omdat zij al jaren met deze caravans werken weten zij hoe ze jouw caravan het beste moeten onderhouden en beschikken ze snel over de juiste onderdelen om eventueel schade te herstellen. Bovendien kunnen ze accessoires erg scherp inkopen, dankzij hun trouwe relaties en daar profiteer je van!

Kortom, wil je goed en passend advies ontvangen, profiteren van het beste onderhoud én echte Twentse gastvrijheid beleven? Je bent Welkom Bie Knobben.

Website Knobben Caravans & Campers: www.knobben.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in