Kip Caravans opent volledig duurzame Kip Store Utrecht

Een nieuw hoofdstuk in de rijke geschiedenis van het iconische merk

Kip Caravans, het toonaangevende merk in de caravanindustrie, kondigt met trots de opening aan van hun nieuwe pand, Kip Store Utrecht. Dit nieuwe pand, volledig duurzaam gebouwd en gelegen aan de prachtige Haarrijnseplas, belichaamt de toewijding van Kip Caravans aan vakmanschap, duurzaamheid en kampeerbeleving.
Met een trotse geschiedenis die bijna een eeuw beslaat (in 2024 bestaat Kip 90 jaar), heeft Kip Caravans zich gevestigd als een icoon in een niche markt in de caravanindustrie. De nieuwe Kip Store Utrecht is een mijlpaal in dit succesverhaal en een symbool van vooruitgang.

Volledig duurzaam gebouwd door gebruik te maken van de modernste technieken en met hout als voornaamste materiaal, is het pand een eerbetoon aan de erfenis van het merk en haar streven naar duurzaamheid.

Bij het betreden van Kip Store Utrecht wordt de bezoeker ondergedompeld in een warme en natuurlijke sfeer. Overal in het pand is het gebruik van hout zichtbaar, soms in panelen van wel 15 meter lang, wat een gevoel van authenticiteit en vakmanschap oproept. Dit iconische pand is het resultaat van een gedurfde uitdaging die Kip Caravans is aangegaan om een unieke ruimte te creëren die de essentie van het merk weerspiegelt.
Duurzaamheid is diepgeworteld in de kernwaarden van Kip Caravans. Van productie tot showroom streven we ernaar om de impact op het milieu tot een minimum te beperken. We zijn ons ervan bewust dat kamperen plaatsvindt in de natuur en daarom zetten we ons in voor het behoud en de bescherming van deze natuurlijke omgeving waar we zo van houden.

Leestip:  Krakende koppeling (trekhaak) van de caravan verhelpen

Volledig duurzaam gebouwd

Bij Kip draait kamperen om meer dan alleen een caravan – het gaat om de complete beleving. In de nieuwe Kip Store kunnen bezoekers niet alleen het complete assortiment aan unieke caravans ontdekken, maar ook de passie voor kamperen ervaren. Het is een plek waar enthousiaste kampeerliefhebbers samenkomen en waar ze geïnspireerd worden om te genieten van de schoonheid van de natuur en de vrijheid van het buitenleven.
Kip Caravans nodigt iedereen uit om een bezoek te brengen aan de Kip Store Utrecht en deel uit te maken van de volgende stap in de reis.

Website Kipcaravans: kipcaravans.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in