Kamperen de favoriete bezigheid van veel Nederlanders

Al sinds jaar en dag is kamperen de favoriete bezigheid van veel Nederlanders. De Veluwe is voor veel fanatieke kampeerders dan ook een prachtig gebied om te verblijven! Kampeerwereld Hendriks is dan ook dé kampeerwinkel van de Veluwe, mede dankzij deze geweldige ligging in Nederland. Natuurlijk is op onze online kampeerwinkel ook gemakkelijk te bestellen, dit kan gewoon vanuit de luie campingstoel.

Hendriks tenten

Vaak wordt Kampeerwereld Hendriks geassocieerd met alleen onze tenten. In de regionale volksmond staan wij ook nog steeds bekend als “Hendriks tenten”. Dit komt omdat wij ruim 50 jaar geleden begonnen zijn als tentenatelier. Hier werden (voor)tenten op bestelling gemaakt, vermaakt en gerepareerd. Dit is slechts het begin geweest.

In de loop der jaren is Kampeerwereld Hendriks steeds verder gegroeid. Hedendaags is het een zeer complete kampeerwinkel met een groot assortiment kampeerartikelen. Hier is voor iedere kampeerder wel iets te vinden. Ben je een seizoen kampeerder of wil je graag lichtgewicht op pad? Dat maakt niet uit. In onze kampeerwinkel in Ermelo is altijd het juiste assortiment te vinden.

Outdoor winkel

Naast een kampeerwinkel, zijn wij ook een outdoor winkel. Hier hebben we alles voor de actieve buitenmens. Het assortiment bestaat onder andere uit stevige wandelschoenen, water- en winddichte outdoor kleding, comfortabele slaapmatten en warme slaapzakken.

Vakkundig en betrouwbaar

De medewerkers in onze kampeer- en outdoor winkel zijn zeer vakkundige productspecialisten te noemen die graag voor jou klaarstaan om het allerbeste advies te geven. Zij weten vrijwel alles over de producten waar ze verantwoordelijk voor zijn. Aan de hand van jouw kampeer- of outdoor wensen kunnen zij een uitgebreid advies op maat geven.

Het assortiment is onze kampeerwinkel bestaat uit een mix van bekende en onbekendere merken. Wij proberen op deze manier het meest ideale assortiment voor iedere soort kampeerder op te stellen. Natuurlijk hoeft er geen zorgen gemaakt te worden over de kwaliteit, want deze proberen wij altijd goed te waarborgen. Deze voorwaarden zorgen ervoor dat je met een gerust hart kan genieten van een kampeer- of outdoor vakantie.

Snel online je kampeer- en outdoor artikelen bestellen? Kampeerwereld.nl

Zie ook onze pagina met alle kampeerwinkels van Nederland.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in