Senioren Kampeer Club voor kampeerders

De Senioren Kampeer Club kortweg de SKC genoemd, is een vereniging voor kampeerders vanaf 50 jaar. De vereniging stelt zich ten doel het bevorderen van het door haar leden gezamenlijk organiseren en uitvoeren van kampeeractiviteiten en reizen in binnen- en buitenland, voornamelijk binnen de grenzen van Europa.
De SKC is opgericht op 3 mei 1987.

SKC reizen

Ouder dan 50 jaar en voldoende vrije tijd? De SKC biedt je de kans om deel te nemen aan haar ruime aanbod van kampeerreizen om Europa te kunnen ontdekken. Daarnaast kunt je deelnemen aan gezamenlijke kampeeractiviteiten in Nederland. Met om en nabij 500 leden worden er jaarlijks diverse kampeerreizen en kampeeractiviteiten georganiseerd.

Wie kunnen er lid worden van de Senioren Kampeer Club?

Alle senioren (ouder dan 50 jaar) met caravan of camper.
Als je zich kunt vinden in onderstaande informatie, bent je van harte welkom bij hun club.

Leestip:  Nederlanders houden rekening met extreem weer bij vakantiekeuze

De SKC is een organisatie van vrijwilligers.

Alle werkzaamheden van Bestuur en Commissies, ter voorbereiding op onze reizen en activiteiten, de financiën, de ledenadministratie en overige taken, dat alles wordt verricht door vrijwilligers zonder enige financiële vergoeding.

Buitenlandse reizen.

Per jaar worden c.a. 25 reizen georganiseerd naar bijna alle landen binnen Europa. Het programma bestaat uit lange en korte voor- en najaar reizen, ook reizen met verschillende thema’s zoals fietsen en schilderen. Daarnaast zijn er ook langere winterzonreizen.

Binnenlandse activiteiten.

Diverse campings worden geselecteerd in de Benelux, waar gezellige regionale activiteiten worden gehouden. Ook zijn er Instuifkampen waar men zonder inschrijving aan kan deelnemen.

Jaarlijks twee vaste kampen.

In hun najaar kamp ligt het accent vooral op nieuwe informatie over komende reizen en activiteiten. Er is ook een reisbeurs en dan vinden ook evaluaties en reünies plaats van voorgaande reizen. In ons voorjaarskamp wordt o.m. de Algemene Vergadering gehouden, waarin alle leden kunnen oordelen over het gevoerde beleid. Beide kampen bieden diverse excursies, een feestavond, en veel ontspanning.

Leestip:  Zo ga jij duurzaam op kampeervakantie in 2024!

Meer informatie over SKC

 4.6/5 (9)

Wat is je waardering?

4 REACTIES

  1. Ik probeer via de ledenadministratie een adreswijziging door te geven maar kan hier nergens een link voor vinden Wij zijn de Fam Thijssen lidnr 2019 en verhuizen 01-04-2019 naar Oggstraat 22 te Linne 6067AD
    met vriendelijke groet
    Karel en Rieene Thijssen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in