Kamperen in Beieren Duitsland

Beieren (Bayern) heeft de kampeerder veel te bieden. Zo kun je in de Beierse vakantieregio’s Franken, Oost-Beieren, de Allgäu/Beiers Zwaben en Opper-Beieren het hele jaar door goed kamperen. De majestueuze bergtoppen, mooie middelgebergtes, schitterende meren en rivieren en de vele pittoreske steden en stadjes maken van de vrijstaat Beieren de populairste vakantiebestemming van Duitsland. Hier vind je de mooiste campings voor een onvergetelijke vakantie in het voorjaar, de zomer, het najaar en de winter, in veel gevallen zelfs met een vaste staanplaats voor je camper.

Welverdiende vakantie
En met zo’n ruime keuze vind je altijd het juiste plekje voor je welverdiende vakantie: van de met Europese onderscheidingen bekroonde vijfsterrencamping met een royaal wellnessaanbod tot een heuse boerderijcamping voor het echte plattelandsgevoel.
Ongeëvenaarde landschapsschoon
De campings van Beieren staan bekend om hun ongeëvenaarde landschapsschoon en hun ongerepte natuur. Maar daarnaast hebben ze hun bezoekers ook gewoon heel veel te bieden. Moderne wellnessfaciliteiten bijvoorbeeld, of saunalandschappen en sportterreinen, speciale vrijetijdsarrangementen voor gezinnen, aantrekkelijke wintersportmogelijkheden en niet te vergeten culinaire verwennerij. Op sommige accommodaties profiteren gasten zelfs van het beste van twee werelden: een geweldige ligging te midden van een uniek natuurlandschap én de mogelijkheid tot een spontaan citytripje naar een nabijgelegen metropool.
Natuurliefhebbers
Vind je een vakantie eigenlijk veel te kort? Dan blijf je toch gewoon wat langer! Tal van campings bieden natuurliefhebbers de mogelijkheid hun kamp voor een heel jaar op te slaan op een vaste plek. Zo ben je, ver weg van huis, toch ook een beetje thuis. Leuke vrienden om je heen, buiten in de natuur, veel comfort: dat is jaarrond kamperen. Of anders gezegd: vakantie zoals vakantie bedoeld is. Voordelig, gezinsvriendelijk en midden in de natuur. Precies zoals jij het wilt. Bijna alle Beierse campings verhuren staanplaatsen voor een langere periode, zogeheten jaar- of seizoenstaanplaatsen. Gewoonweg ideaal.

Bron: Kamperen in Beieren

Meer informatie over Beieren

Leestip:  Kampeertrend 2024: populairste vakantiebestemmingen
 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in