Kampeerboerderij De Boerezwaluw en de Zwaluw

De kampeerboerderij De Boerezwaluw en de Zwaluw op Ameland – De familie Kiewied verwelkomt iedereen op de kampeerboerderij die is gelegen aan de rand van het dorp Buren en bestaat uit twee gedeeltes: De Boerezwaluw en de Zwaluw 200 meter van het Wad en 800 meter van het strand gelegen.

De gezellige, comfortabele kampeerboerderij is voorzien van een ruime keuken, heeft een grote buitenruimte en is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld familie-uitjes, schoolreisjes of groepsreizen.

Inrichting

De inrichting van de Zwaluw is: 11 slaapkamers, televisiezaal, keuken, dames en heren douches, toiletten, ruime overkapping om gezellig te barbecuenen een grote speelweide met volleybal- en voetbalveld.

De inrichting van de Boerezwaluw is: 10 slaapkamers, eetzaal en bar, keuken, berging,
dames en heren douches, toiletten, een aparte invalidendouche en toilet,
gezamenlijke ruimte met wasmachine en droger, grote speelweide met zitkuil en basket.

Leestip:  Winnaars automotive innovation award 2024
Activiteiten

strandjutter tocht makenZij bieden je de mogelijkheid om op een aanhangwagen achter één van hun tractors een prachtige strandrit te maken. Een gezellige en onvergetelijke belevenis voor jong en oud en natuurlijk een uitstekende mogelijkheid om zelfs de meest ver weg gelegen uiteinden van het eiland te kunnen bewonderen.

 

Ook zijn er strandritten in luxere uitvoering, eventueel met overkapping voor als het slecht weer mocht zijn. De Luxe strandwagen is geschikt voor ongeveer 50 personen. Er zijn diverse opties voor een tocht, neem hiervoor contact met ze op en zij stemmen de mogelijkheden graag af op jouw wensen.

Omgeving

Ameland biedt de perfecte combinatie van het echte eilandgevoel met z’n brede stranden, blonde duinen, bos- en natuurgebieden en toch een optimale bereikbaarheid.

Aan de oostkant van Ameland tref je het Oerd, een prachtig wijds natuurgebied. Hier kan je heerlijk fietsen en wandelen door de duinen. Of wat dacht je van een excursie?
Een unieke kans om kennis te maken met de uiteenlopende soorten planten en dieren die zich hier huisvesten.

Leestip:  Eurocamp selecteert meest bijzondere campings

Maak met hun een tractor rit over het strand. Ga met hun mee naar de Hôn, een ongerept natuurgebied waar je met laag water zeehonden kan aantreffen. Zij verzekeren je dat het een onvergetelijke belevenis wordt!

Wil je meer weten over De kampeerboerderij De Boerezwaluw en de Zwaluw

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in