C’est la Vie Campers vakanties met verrijdbare vrijheid

Bij C’est la Vie Campers gaat het niet alleen om de verhuur van campers. Zij gaan veel verder dan dat. “Als onze klanten een onvergetelijke vakantie hebben gehad zijn we pas blij. We geven hen dus allerlei leuke camper tips mee!” aldus Joke van Roest, samen met haar man Hans de Been en Bert Kouwenberg is ze eigenaar van het camperverhuurbedrijf in Burgh-Haamstede.

Bouw en verhuur van de C’est la Vie camper, een bijzondere buscamper met een eigentijds karakter.

C’est la Vie Campers huren

Van begin april tot eind oktober hebben ze hun C’est la Vie campers Altijd Zomer, Duindoorn, Horizon en Meermin voor je klaar staan. Bij vertrek is de buscamper volledig ingericht met een complete inventaris en de bedden zijn gedekt. Controleer de beschikbaarheid en reserveer online op hun website.

Leestip:  Een camper bouwen? Ron kwam al op jonge leeftijd in de camperbouw wereld

Campers op maat

Loop je met plannen rond om een buscamper aan te schaffen, maar is het moeilijk om de camper te vinden die aan al je wensen voldoet? Kom eens kijken in onze werkplaats in Burgh Haamstede, zij laten je zien wat mogelijk is en wat ‘verrijdbare vrijheid’ kan betekenen.

De C’est la Vie buscamper

C’est la Vie Campers bouwt in opdracht en verhuurt eigentijdse compacte buscampers met een praktische inrichting. Hun campers onderscheiden zich door o.a. gebruik van degelijke en mooie materialen, waardoor wij die eigentijdse uitstraling en praktische indeling kunnen realiseren.

Met de C’est la Vie camper kun je elke route rijden en elke plek bezoeken, zelfs oude kleine dorpjes met van die veel te smalle straatjes.

Wil je meer weten over C’est la Vie

Leestip:  Noorderzon Campers - Voorjaarsfeest 2023
 4.8/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in