JOYNE, nieuwe aanbieder van satelliet TV

5

JOYNE, is als nieuwe aanbieder van betaalbare satelliet tv per 1 augustus 2017 gestart op de Nederlandse markt! Ze zullen het op gaan nemen tegen Canal Digitaal die op dit moment nog een monopoliepositie heeft.

JOYNE biedt flexibele abonnementen aan met een looptijd van 1, 3, 6 of 12 maanden.

Lees ook: Vergelijking: Canal Digitaal en JOYNE

Het is voor abonnees van JOYNE mogelijk om, via hun website, zelf de periode dat het abonnement actief is te bepalen. Dit gaat per periode van 1 maand die ingaat op de dag die je zelf bepaalt. Neem je een abonnement van 3 maanden dan kun je dus 3x een maand activeren. Op deze manier kun je het abonnement alleen voor de periode dat je op vakantie bent activeren.

Je dient wel je periodes binnen een jaar na aanvang van het abonnement te gebruiken. Na een jaar vervalt het abonnement automatisch en dan kun je bepalen of je het abonnement opnieuw verlengt. Je hoeft bij een verlenging niet opnieuw de inschrijfkosten te betalen.

De abonnementen van 1, 3 en 6 maanden moeten in één keer vooruitbetaald worden. Het abonnement van 12 maanden wordt in maandelijkse termijnen afgeschreven.

Leestip:  Melamine serviesgoed met bamboe/maisvezels niet meer gebruiken
JOYNE Travel Lite

Dit is het instappakket en bevat de Nederlandse basiszenders zoals NPO1/2/3, RTL 4/5/7/8/Z, SBS 6, Net 5, Veronica/DisneyXD, SBS9, Discovery Channel en Eurosport 1 en regionale zenders.

Prijzen: 12 maanden € 13,00 p/m, 6 maanden € 15,00 p/m, 3 maanden € 20,00 p/m en 1 maand € 30,00

De éénmalige inschrijfkosten zijn: € 30,00

JOYNE Basis

Dit pakket bevat de Nederlandse basiszenders aangevuld met Eurosport 2, VRT Een, VRT Canvas en VRT Ketnet alsmede National Geographic Channel, Fox, Xite, 24Kitchen alsmede Fox Sports 1/3/5 Eredivisie.

Prijzen: 12 maanden € 22,00 p/m, 6 maanden € 25,00 p/m, 3 maanden€ 30,00 p/m en 1 maand € 40,00

De éénmalige inschrijfkosten zijn: € 30,00

Geen smartcard meer

JOYNE gaat gebruikmaken van een virtuele smartcard-technologie dus heb je nu een HD-satellietontvanger met CI-slot dan hoeft deze niet vervangen te worden. Heb je een satellietontvanger met een interne kaartlezer (een smalle sleuf waar een smartcard direct ingestoken wordt) dan kan deze helaas niet gebruikt worden voor satelliet TV via JOYNE. De richtprijs van de CI+ module is € 99,00.

Leestip:  Nieuw tv-programma laat nieuwkomers kennismaken met kamperen
Alleen via dealers

JOYNE biedt de CI+ modules en abonnementen uitsluitend aan via aangesloten dealers. De gedachte daarachter is dat je altijd verzekerd bent van specialistische hulp als de installatie niet wil lukken. De klantenservice loopt ook via de dealers.

JOYNE zendt uit via de Eutelsat 9B satelliet

JOYNE gaat de televisiezenders uitzenden via de Eutelsat 9B satelliet (op 9 graden Oost). De Eutelsat 9B satelliet is krachtiger waardoor de kwaliteit van zenden op een hoog niveau ligt. Dit heeft voor de TV kijker als voordeel dat er in het geval van extreme weersomstandigheden minder storingen voor zullen komen!

Voor TV kijkers die reizen met bijvoorbeeld caravan of camper is het enorme bereik van deze satelliet een groot pluspunt. De “footprint” (reikwijdte waarbinnen de satelliet kan worden ontvangen) loopt maar liefst van het uiterste noorden van Scandinavië tot in Noord Afrika in het zuiden!

Dit betekent bijvoorbeeld dat de Nederlandse TV zenders in Europa, inclusief zuidwest Europa en Scandinavië te ontvangen zijn met een 65 cm schotel. In Nederland heb je aan een schotel van slechts 45 cm al voldoende! De kwaliteit is aanzienlijk beter dan satelliet TV via de ASTRA, ook bij stevige regenval.

Leestip:  De nieuwe ERIBA Nova verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen

Met een 80 cm schotel kun je tot ver in Turkije en in Marokko de Nederlandse TV zenders ontvangen.

Een complete recreatieset is te koop op Bol.com.

Bezoek de website van JOYNE voor meer infomatie.

Lees ook: Schotel uitrichten op de camping

Meer informatie over satelliet TV vind je op satelliet.startpagina.nl

 4.2/5 (19)

Wat is je waardering?

5 REACTIES

  1. Beste tv kijkers ,wij gaan zo snel als mogelijk over naar yones tv ,ons canaaldigitaal abbonement verplicht mij tot Dec. Te betalen omdat ze een contract afsluiten als je iets wijzigd aan de oude
    Ontvanger , 2 jaar verplicht doorkijken tegen abnormaal hoog tarief . En geen ontvangst in grote delen van Europa ,zweden ,Noorwegen , Finland , Spanje , Portugal , en dat voor dat geld
    Een oproep voor twijfelaars stap over op Yones sat , wij zitten al weken zonder beeld , en velen met mij ,

  2. In het zwarte woud in Duitsland hadden wij perfecte ontvangst op de tv met ons joyne abonnement.

    Gr Gerard de Bruijn

  3. Te duur om 1 maand te proberen. Dat kost mij dan €159.00. Aanmelding € 30,00, 1 maand abonnement € 30,00, € 99,00 voor CDimodule en kaart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *