Jouw nieuwe avontuur begint bij Skootra

Ben je op zoek naar iets nieuws? Of heb je gewoon even geen zin meer in lange vluchten of uren op de snelweg? Welkom bij Skootra! Zij maken unieke reizen en rauw avontuur mogelijk voor het brede publiek.
Ervaar de vrijheid van slingerende landweggetjes zonder motorrijbewijs. Verken nieuwe dorpen en steden zonder drukte, file en parkeerproblemen. Trek erop uit en slaap op plekken waar zelden iemand is geweest. Kies je eigen weg.

Travelscooters en Camperscooters

Skootra verhuurt Travelscooters en Camperscooters en kan deze naar wens voor je aanpassen. Of het nu om een citytrip van een weekend gaat of een maand kamperen; zij maken het mogelijk. Hun scooters zijn zuinig, schoon en geoptimaliseerd zodat ze jou en al je spullen veilig afzetten op de plek waar jij wilt zijn. Bij hun draait het namelijk niet (alleen) om de bestemming, maar juist om de reis.

Make the journey count

Yuri en LeonieSkootra is misschien een nieuw bedrijf, maar het concept bestaat al veel langer. In 2011 reisden zij, Yuri en Leonie, met twee brommers naar Parijs. Een kleine afstand maar een groots avontuur. Van alle verre reizen die hierna volgden bleef deze unieke ervaring hun nog het meeste bij. In 2020 besloten ze, mede vanwege alle reisbeperkingen, om het nog een keer te doen. Maar dan wel op zo’n manier dat ze ook anderen in staat stellen deze ultieme manier van reizen te ervaren. Ze kochten een aantal Honda Zoomers, maakten een plan voor een trip naar Kopenhagen, en startten Skootra. Het begin van een nieuw avontuur; voor hun als koppel, maar ook voor jou.

Leestip:  De brandstoftransitie voor campers

Website Skootra: www.skootra.nl

 4.8/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in