ISmove – German Design Award Special 2022

Onderscheiden ontwerp. Slechts één blik op zijn kenmerkende buitenkant onthult dat dynamiek en elegantie deel uitmaken van zijn DNA. En zo verdiende de iSmove de designprijs German Design Award Special 2022.

De »iSmove« is een volledig geïntegreerde camper met een totaalgewicht van nog geen 3,5 ton. Het interieur is voorzien van zeven kenmerkende ontwikkelingen. Deze omvatten een elektrisch bedienbaar opklapbaar keukenschap, een draaibare zitbank met gordel, een slank design hefbed en een schuifwand in de badkamer. Heldere zichtlijnen, natuurlijke akoestiek door een met vilt bekleed interieur, een innovatief lichtconcept en een antraciet plafond creëren een geheel nieuw gevoel van ruimte en een bijzondere sfeer.

Over Niesmann+Bischoff

Niesmann+Bischoff GmbH is een Duitse fabrikant van exclusieve campers. Het hoofdkantoor en de productielocatie bevinden zich in Polch in Rijnland-Palts. Het bedrijf produceert luxe campers in de series iSmove, Arto en Flair. Elke camper ondergaat een individuele waardeverhoging van planning tot eindinspectie. Niesmann+Bischoff GmbH is sinds 1996 een dochteronderneming van de Erwin Hymer Group.

Over Erwin Hymer Groep

De Erwin Hymer Group is een 100 procent dochteronderneming van Thor Industries, ‘s werelds grootste fabrikant van recreatieve voertuigen met meer dan 25.000 medewerkers wereldwijd. De Erwin Hymer Group verenigt camper- en caravanfabrikanten, camper- en caravantoebehorenspecialisten, verhuur- en financieringsdiensten onder één dak. De camper- en caravanmerken Buccaneer, Bürstner, Carado, Crosscamp, Compass, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Laika, LMC, Niesmann+Bischoff, Sunlight en Xplore, de camperverhuurbedrijven McRent en rent easy, en ook het chassis specialist Goldschmitt, de accessoirespecialist Movera en het toerportaal freeontour behoren allemaal tot de Erwin Hymer Group. Meer informatie vindt je op www.erwinhymergroup.com.

Leestip:  Elektrische camperbus eVentje wint internationale designprijs

ISmove

Website iSmove van Niessman+Bischoff: www.niesmann-bischoff.com

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in