Glamping4all voor een te gekke vakantie voor het hele gezin

Jullie als onbetwiste voorstanders die houden van mooie vakanties die het leven spannender, fraaier, relaxer en leuker maken en met avontuur en luxe als verborgen talent, is GLAMPING een schot in de roos naar de zoektocht naar een te gekke vakantie voor het hele gezin! Van luxe en Freek Vonk vibesall-over! Combineer het kampeergevoel met het bungalowgevoel en je krijgt GLAMPING. Het luxe, uitrust moment voor de volwassenen met het op avontuur voor de kinderen is wat wij aanbieden met onze glamping safaritenten en luxe logdetenten.

Vooral in deze iet-wat-lastige corona periode is het fijn om alles binnen handbereik te hebben en flexibel te kunnen zijn. Van een eigen luxe badkamer tot een uitgebreide keuken waarin in alles bereid kan worden. De liefde gaat bij velen toch nog steeds door maag 😉 en dit hoef je niet te delen met andere glamping gasten! En wat een leuke bijkomstigheid is, is dat wanneer je in de keuken staat te koken de kinderen heerlijk op avontuur kunnen gaan op de camping. Iedereen kent het wel, met de andere kinderen hangen in de speeltuin, verstoppertje spelen of als een echt Freek Vonk de reptielen van de camping bezoeken, aaien en grondig observeren. Dit klinkt toch als muziek in de oren?

Leestip:  Duitsland introduceert schonere brandstoffen

Nu met flexibele corona-annulerings voorwaarden en vroegboekkortingen kun je veilig op pad en genieten van de luxe die GLAMPING4all aanbiedt. Van Italiaanse wijnen vlakbij Toscane, het proeven van Franse stokbroden in Bretagne of van het prachtige gebied genieten in Kroatië er is voor ieder gezin een passende vakantie!

Facebook Glamping4all: www.facebook.com/glamping4all

Website Glamping4all: www.glamping4all.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in