Glamping4all een unieke kampeerbeleving

Wil jij een vakantie in een safaritent en een onvergetelijke ervaring beleven? bekijk dan zeker eens de super de luxe safari- en lodgetenten van Glamping4all die allemaal voorzien zijn met badkamer.

Glamping is een begrip dat voortkomt uit een combinatie van de woorden ‘glamorous’ en ‘camping’. Het woord ‘glamping’ staat voor kamperen met luxe en in een bijzondere sfeer, in een apart soort accommodatie zoals een speciale tent. Steeds meer campings bieden deze vorm van luxe kamperen aan en daarmee kun je de laatste jaren spreken van een groeiende trend.

De Glamping locaties van Glamping4all

Bij Glamping4all vind je campings voor bijna alle doelgroepen zoals gezinnen met jonge kinderen, gezinnen met tieners en senioren.

De campings zijn heel verschillend, van groot tot klein, van direct aan het strand tot mooi in de bossen. Ze bieden prachtige locaties aan in Europa.

Leestip:  Vijftig jaar Eurocamp in Nederland

De accommodaties zijn van de hoogste kwaliteit en zijn standaard voorzien van privé sanitair, de standaard uitrusting is minimaal met douche, toilet en wastafel.

Glamping

Glamping4all Zoover Award!

Dit alles van Clamping4all is bij de Zoover Award niet onopgemerkt gebleven. De prestigieuze jaarlijks terugkerende publieksprijs voor beste camping vakantieaanbieder werd gegeven aan Glamping4all, met een waarderingscijfer van 9,3!

Waarom Glamping4all

Zij kennen alle campings die ze aanbieden, “deze zijn persoonlijk door hun bezocht”. De safaritenten en lodgetenten zijn gemaakt van het beste canvas dat bestaat. Hierdoor ademt de tent beter en blijft de tent koeler ten opzichte van de PVC tenten of houdt de tent zijn warmte vast.
Door de safaritent en lodgetent te combineren met de steigerhouten meubelen is de kwaliteit van hun tent bijzonder hoog en nergens beter.

Leestip:  Camping de Berken een senioren & familiecamping
Unieke vakantiebelevenis

Om in een paar zinnen te zeggen waarom je eens in luxe wilt kamperen.

  • Alle tenten hebben een volledige badkamer.
  • Zalige bedden met goede matrassen van 80 * 200 cm.
  • De tenten zijn heerlijk ruim. (Dat geeft het extra luxe glamping gevoel.)
  • De tenten zijn geschikt tot 8 personen.
  • De safaritent is echt het wauw gevoel.

Wil je ook een glamping vakantie beleven? Kijk op de website van Glamping4all

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in