Glamping4all een unieke kampeerbeleving

0

Wil jij een vakantie in een safaritent en een onvergetelijke ervaring beleven? bekijk dan zeker eens de super de luxe safari- en lodgetenten van Glamping4all die allemaal voorzien zijn met badkamer.

Glamping is een begrip dat voortkomt uit een combinatie van de woorden ‘glamorous’ en ‘camping’. Het woord ‘glamping’ staat voor kamperen met luxe en in een bijzondere sfeer, in een apart soort accommodatie zoals een speciale tent. Het aantal campings die de glamping trend hebben opgepakt, is ontzettend gegroeid de laatste jaren.

De Glamping locaties van Glamping4all

Bij Glamping4all vind je campings voor bijna alle doelgroepen zoals gezinnen met jonge kinderen, gezinnen met tieners en senioren.

De campings zijn heel verschillend, van groot tot klein, van direct aan het strand tot mooi in de bossen. Ze bieden prachtige locaties aan in Europa.

Leestip:  ABC-Caravanclub, gezellig samen kamperen

De accommodaties zijn van de hoogste kwaliteit en zijn standaard voorzien van privé sanitair, de standaard uitrusting is minimaal met douche, toilet en wastafel.

Glamping

Glamping4all Zoover Award!

Ook de Zoover Award is het niet onopgemerkt gebleven en heeft de prestigieuze jaarlijks terugkerende publieksprijs voor BESTE camping vakantie aanbieder met een waarderingscijfer van 9,3 gegeven aan Glamping4all.

Waarom Glamping4all

Zij kennen alle campings die ze aanbieden, “deze zijn persoonlijk door hun bezocht”. De safaritenten en lodgetenten zijn gemaakt van het beste canvas dat bestaat. Hierdoor ademt de tent beter en blijft de tent koeler ten opzichte van de PVC tenten of houdt de tent zijn warmte vast.
Door de safaritent en lodgetent te combineren met de steigerhouten meubelen is de kwaliteit van hun tent bijzonder hoog en nergens beter.

Leestip:  Nieuw record camperverkoop afgelopen jaar
Unieke vakantiebelevenis

Om in een paar zinnen te zeggen waarom je eens in luxe wilt kamperen.

  • Alle tenten hebben een volledige badkamer.
  • Zalige bedden met goede matrassen van 80 * 200 cm.
  • De tenten zijn heerlijk ruim. (Dat geeft het extra luxe glamping gevoel.)
  • De tenten zijn geschikt tot 8 personen.
  • De safaritent is echt het wauw gevoel.

Wil je ook een glamping vakantie beleven? Kijk op de website van Glamping4all

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang artikelen zoals deze in je mailbox.
Je gegevens worden niet met anderen gedeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *