Camping De Reenert zonder stress – zonder kleding

Voel je vrij en ontspan weer goed, zonder hectiek, zonder stress – en zonder kleding te hoeven dragen. Beleef de vrijheid midden in de prachtige natuur van het natuurpark Obersauer in de Luxemburgse Ardennen!

Zij bieden je een aparte camping met mooi aangelegde staanplaatsen, allemaal voorzien van stroomaansluiting. Voor gasten die geen eigen caravan hebben en toch de geneugten van het naturistenkamperen willen ervaren, verhuren zij moderne stacaravans en luxe chalets. Zo combineer je kamperen met het comfort van thuis!

Ook bieden zij je een maximum aan rust, ontspanning en comfort. Direct voor de deur nodigen vele romantische paden en zijstraten je uit voor prachtige wandeltochten en racefiets- en mountainbiketochten.

Geniet van de natuur van dichtbij, laad je batterijen op in de zon, lucht, rust en kracht en laat je mouwen zorgeloos vallen!

Leestip:  anwb: Vakantie blijft ook dit jaar belangrijk

De familie Brack en medewerkers verheugen zich op jouw bezoek.

… voor caravans, stacaravans en tenten

Zij bieden 84 verkavelde parkeerplaatsen voor tenten, caravans en stacaravans, allemaal midden in het groen tussen bomen en struiken en voorzien van 6A-elektriciteit.

Gezamelijke receptie op Camping Fuussekaul – De Reenert

In hun receptie, die aan de overkant van de straat direct naast het restaurant is gevestigd, kun je meer doen dan alleen in- en uitloggen. Zij  bieden je informatie over de omgeving, wandelkaarten, ansichtkaarten en telefoonkaarten en hun medewerkers beantwoorden graag al jouw vragen.

Camping De Reenert

Prachtige wandelroutes

Voor de deur ligt het prachtige natuurpark Obersauer, dat midden in de Luxemburgse Ardennen ligt met zijn vele bossen, plateaus en diepe valleien. Een verscheidenheid aan gevarieerde wandelpaden door ongerepte natuur wachten hier op je.

Leestip:  Minicamping De Deeskerhof ontspannen kamperen

Sommige wandelroutes beginnen direct voor hun deur (B-route) of in Heiderscheid op 1 km afstand (A- en D-route en Auto Pedestre-route).

Bovendien beginnen in het naburige dorp Eschdorf de prachtig gethematiseerde wandelpaden “Wasserfee” en “Steinpilz”, die ideaal zijn voor gezinnen met kinderen.

Website Camping De Reenert: reenert.lu

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in