Isabella Villa, het alternatief voor een vakantiehuisje

Wie graag jarenlang op het zelfde plekje wil kamperen en ook nog eens “super de luxe”. Dan is de Villa van Isabella een echte aanrader. Je zet je Villa neer en deze zal jaren meegaan zonder het steeds op of af te breken. De tent is speciaal gemaakt om langere tijd buiten te staan en biedt veel stabiliteit bij slecht weer.

De Isabella Villa is een losstaande tent en houdt dus in dat je de caravan er achter vandaan kunt halen. Je kent het wel, de caravan moet voor onderhoud naar de garage of je wil de caravan eens mee nemen naar een andere locatie en dan moet alles worden afgebroken. Bij de Villa is dat dus niet meer nodig.

De Villa biedt je vele vierkante meters en is goed te combineren. De tent kan zo ontworpen worden dat het precies bij je past.

Leestip:  Opblaasbare voortent voor het komende kampeerseizoen
Je eigen uitbouw, buitenverblijf of vakantiehuisje

Het grote voordeel van een Villa tent is dat het niet uitmaakt hoe groot je caravan is. Het past namelijk bij elke caravan. Door de verschillende maatvoeringen ben je flexibel in je eigen ontwerp.

Heel veel Villa gebruikers zien de tent als een uitbouw, buitenverblijf of vakantiehuisje. Een verlengstuk van hun eigen caravan. Ook in wintersport gebieden is de tent populair.

VillaWij noemden het al dat de Villa een flexibele tent is, hij is modulair en verkrijgbaar in vijf verschillende maten. De beide uiteindes kun je met terrassen uitbreiden. Voor de liefhebber van groot, schik niet.. de tent kan wel tot 34 vierkante meter groot zijn. Ontwerp je eigen droomvilla door te kiezen uit verschillende frontpanelen en bepaal zelf hoe je deze combineert.

Leestip:  Waarom je een luifeltent moet overwegen
Een voortent voor het hele jaar

Wil je lekker genieten op de camping en wil je een robuuste en stabiele voortent?, De Villa is dan echt een aanrader. Je kan de tent met twee mensen zelf opbouwen en biedt een zeer aangenaam binnenklimaat. Dit door de speciaal ontworpen zij- en voorwanden van de beste kwaliteit.

Door de losse modules met rits is de Villa makkelijk op te bouwen en is het tevens mogelijk om op een later tijdstip een element te vervangen of om te wisselen, zonder dat de tent helemaal gedemonteerd dient te worden.

Wil je alles weten over de Villa van Isabella?, Neem een kijkje op de website.

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in