Camp to Go is ook dit weekend op de Fiets en Wandelbeurs

Dit weekend start de Fiets en Wandelbeurs en natuurlijk is Camp to Go ook van de partij!

Fiets en Wandelbeurs 2024

Ontdek dit weekend de nieuwste outdoor trends op de Fiets en Wandelbeurs, hét jaarlijkse evenement voor fiets- en wandelliefhebbers. Van 23 tot 25 februari in de Jaarbeurs Utrecht, ontdek innovatieve kampeeroplossingen zoals de Westfalia Campervan, de Camp-let vouwwagen, de unieke vouwcaravan TakeOff van Easy Caravaning en een tent van Karsten. Bezoek hun bij stand 2.C.40 voor de ideale uitrusting die elke fietser en wandelaar nodig heeft. Mis deze kans niet om te verkennen wat de wereld van buitenactiviteiten te bieden heeft. Voor meer details, bezoek hun website. Alles over de Fiets en Wandelbeurs 2024

De ultieme gids voor de eerste keer kamperen

Begin je kampeeravontuur met Camp to Go’s uitgebreide gids voor campings en reisinformatie, perfect voor beginners en ervaren kampeerders. Of je nu de voorkeur geeft aan snel reizen naar zonnige kusten of genieten van schilderachtige routes, ze bieden tips voor elk type reiziger en kampeermiddel. Ontdek de ideale snelheden voor reizen met een kampeermiddel, handige passantencampings dicht bij snelwegen en speciale camperplekken door heel Europa. Met een divers aanbod aan campingtypes, van boerderijcampings tot luxe resorts, en nuttige gidsen zoals ACSI en ANWB, is Camp to Go je startpunt voor een memorabele kampeerervaring. Voor meer informatie, bezoek hun website.

Nieuw seizoen van Camp-to-Go TV op RTL 4!

Nieuw seizoen van Camp-to-Go TV op RTL 4!

Geef je op voor een nieuw seizoen van Camp-to-Go TV op RTL 4! Ben jij enthousiast om de hoofdrol te spelen in dit mooie kampeerprogramma, samen met je gezin, je partner, je vriend of vriendin? Meld je dan nu aan! En omdat je – als je geselecteerd wordt – ook zelf filmopnames zult gaan maken voor het tv-programma, vragen ze om jezelf alvast voor te stellen in een filmpje. Wacht niet te lang, want de selectie gaat snel van start.

Leestip:  Kom naar het Eventje!

Schrijf je hier in

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in