Isabella en Camp-Let op de Caravansalon Düsseldorf

Isabella en Camp-Let op de Caravansalon Düsseldorf. Hal 3 -90-C-01 – In de hal 3 die helemaal is ingericht voor het segment van tenten, outdoor en tenttrailers staat hun actueel aanbod van voortenten, accessoires en vouwwagens tentoongesteld.

Ze zijn verheugd dat ze het publiek hun producten en diensten weer kunnen laten zien. Want ze hebben zeker niet stilgezeten, ondanks de grote drukte en de grote vraag heeft het ontwikkelingsteam verder gewerkt aan het Isabella en Camp-Let programma.

Isabella

Bij Isabella laten ze op de beurs het bestaande pallet aan voortenten zien, maar is er ook ruimte voor nieuwe innovatieve producten. Zo is er een nieuwe vrijstaande bus-voortent te zien, maar ook een nieuwe voortent voor caravans met een hefdak.

Voor de permanente kampeerders laten ze hun laatste ontwikkeling op dat gebied zien, de Casa. En ook aan de jonge kampeerders en trouwe viervoeters is gedacht met een speciaal windscherm. Dus is het zeker de moeite om dit bij hun op de stand te komen bekijken.

Leestip:  Het Groene Frankrijk Vakantieboekje is verschenen

Over kijken gesproken, ze hebben op hun stand grote touchscreens staan waarmee consument en dealer direct toegang heeft tot al hun data en zelfs direct een bestelling gedaan kan worden.

Klaar voor de toekomst!

Camp-Let

Na een zeer succesvol jaar 2021 is het tijd om naar de toekomst te kijken. Het actie model van Camp-Let model North is zo succesvol gebleken dat deze nu permanent in hun programma is opgenomen. Vanaf november is deze leverbaar met een paar aanpassingen die hem nog interessanter maken. Ook de Passion zal hier opgesteld staan met alle mogelijke uitbreidingen en accessoires.

Camp-Let

Juist in deze tijd zien ze een groeiende belangstelling in deze aerodynamische vouwwagen die zonder problemen door een elektrische auto getrokken kunnen worden zonder een groot verlies van actieradius.

Isabella Internationaal

Met gepaste trots kunnen ze melden dat hun producten in steeds meer landen in Europa en over de hele wereld te vinden zijn. In de USA zijn ze met hun partners verder aan het uitbreiden.

Leestip:  Waarom je een luifeltent moet overwegen

Door de stormachtige groei van Isabella A/S is er vorig jaar besloten een nieuwe fabriek te bouwen in Polen waar ze nog efficiënter hun producten kunnen produceren. Vanaf 1 juli 2021 zijn hier de poorten geopend en draaien ze al volop in deze mooie en moderne locatie.

Website Isabella: www.isabella.net

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in