In het Groen, ontdekken en overnachten in het groen

0

Maak kennis met In het Groen – Met trots presenteren zij In het Groen! In het Groen is nieuw, maar toch bestaan ze al meer dan veertig jaar. In het Groen is namelijk de nieuwe naam voor Vekabo.

Zij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een kleinschalige camping of accommodatie. In het groen, op het platteland of bij de boer. Bij hun gastvrije bedrijven vind je rust, maar ook is er altijd wat te doen!

Een nieuwe naam, een nieuwe website

Op de compleet nieuwe website vind je een uitgebreid overzicht van de ruim 1100 kleinschalige campings, vakantiehuizen, Bed & Breakfasts en groepsaccommodaties. Zoek per verblijfstype, per provincie of per thema naar jouw volgende vakantieadres. Heb je een geschikt vakantieadresje gevonden? Doe een aanvraag of boek direct.

Het buitenleven heeft zoveel te bieden! Wat denk je van de geur van vers gemaaid gras, een ontbijtje met streekproducten, wandelen door uitgestrekte natuurgebieden en een prachtige sterrenhemel? Alleen, met z’n tweeën, met de kinderen of in groepsverband: In het Groen is er voor iedereen.

Leestip:  Op zoek naar een stalling?

Website In het Groen: inhetgroen.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in