In het Boheems Paradijs beleef je het zigeunergevoel

In het Boheems Paradijs beleef je het zigeunergevoel en slaap je in één van in hun 15 authentieke unieke woonwagens. Geen omgebouwde schaftkeet, maar een echte authentieke woonwagen, cultureel erfgoed. Prachtig geslepen glas, houtsnijwerk, schuifdeuren en een fraaie bewerkte trap.  Een inspirerende sfeer.

Huisdieren zijn alleen bij uitzondering mogelijk, vraag hier even naar.

‘s Ochtends ontbijt bij de wagen, een picknick of te bestellen bij de overbuurvrouw. Overdag meer dan genoeg te doen in de buurt voor jong en oud. Lekker bij de wagen zitten, verbinding zoeken, koffie of een glaasje met de buurtjes en samen genieten van het weidse uitzicht. Verbinding met elkaar staat hier hoog in het vaandel. ’s Avonds als het weer het toelaat kunnen ze rond het kampvuur, marshmallows / brood roosteren, verhalen vertellen, zingen en dansen onder de sterren.

Leestip:  Droomvakantie in de Drôme

De accommodatie is zeer gewild als groepsaccommodatie voor retraite, teambuilding, cursus, intiem bruiloftsweekend, vriendenweekend, familieweekend, etc. de gehele locatie is hiervoor privé af te huren.

Kamperen op het Boheems Paradijs

Kamperen op het Boheems Paradijs

Liever met een eigen tent, camper of caravan? Dit is mogelijk, mocht je langer met een tent op het terrein willen staan, dan is dit mogelijk indien je ook een wagen huurt. Pieterpad trekkers kunnen uiteraard in een tent verblijven zonder wagen huur. Een aantal caravans en campers kunnen voor een aantal nachten boven aan het terrein staan. In totaal zijn er zo’n 25 staanplaatsen, waaronder hun eigen woonwagens en caravans, uiteraard gaat hun voorkeur naar de verhuur van deze wagens.

Website Boheems Paradijs: www.boheemsparadijs.nl

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in