James autoservice opent 5 vestigingen

De afgelopen weken verwelkomde Marien Kreuger, directeur van JAMES Autoservice Nederland, vier nieuwe leden bij de coöperatie JAMES Autoservice. Eén van de nieuwe leden sluit aan op twee locaties. Hiermee wordt JAMES Autoservice uitgebreid met vijf nieuwe vestigingen! Deze nieuwe ondernemers en vooral de mensen die er werken vormen een mooie toevoeging aan het groeiende landelijke JAMES netwerk.

Ondernemer Bram Misker heeft twee van zijn autobedrijven in Stadskanaal en Hardenberg aangesloten bij JAMES Autoservice. Ondernemers John Coopmans van Autobedrijf Coopmans in Ledeacker, Paul Tiggeloven van Auto Tiggeloven in Bredevoort en Han Kolenaar van Kolenaar Doetinchem hebben zich ook gevoegd bij het landelijke netwerk van JAMES Autoservice.

De zeer enthousiaste familie Coopmans was al voor het tekenmoment erg betrokken bij JAMES, zij gingen direct aan de slag met het promoten van hun aansluiting bij JAMES. Jochem Tiggeloven neemt het stokje over van zijn vader en vindt aansluiten bij JAMES een goede aanvulling.

Leestip:  160 jaar in dienst

“JAMES Autoservice is een coöperatie. Hierdoor zijn alle leden in het netwerk mede-eigenaar van de formule en heeft ieder lid stemrecht. Door het aansluiten bij JAMES krijgen de vestigingen toegang tot de leasemarkt, hebben ze inkoop- en verkoopvoordeel, worden opleidingen geregeld en kunnen ze makkelijk kennis uitwisselen”.

Over

JAMES Autoservice is een universele garageformule met een landelijke dekking die de mogelijkheid biedt alle merken en ook elektrische voertuigen te onderhouden. JAMES is onafhankelijk en staat voor de allerbeste service op alle gebieden. Niet alleen bijonderhoud en reparatie, maar ook de verkoop van occasions. Ondersteund door hoogwaardige IT-oplossingen, waarbij gemak voor de klant voorop staat. De klant kan 24 uur per dag online een afspraak maken bij een vestiging in de buurt. Het hoofdkantoor zorgt voor landelijke marketingcampagnes, online search, reclames en social media content, die via een eigen JAMES app verspreid wordt.

Leestip:  Verkoop nieuwe caravans groeit 11,5 procent in eerste kwartaal

Bovendien kunnen ook leaserijders van alle gerenommeerde leasemaatschappijen bij deze vestigingen terecht voor onderhoud aan hun auto en gebruik maken van de bekende haal- en breng service.

Voor een overzicht van alle vestigingen in het JAMES netwerk kunt u terecht op: https://www.jamesautoservice.nl/vestigingen/

Website JAMES: jamesautoservice.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in