I love the seaside – Spanje & Portugal

Ontdek de fijnste plekken aan de Spaanse en Portugese kust die je nog een beetje voor jou alleen hebt

Ga mee roadtrippen langs de Atlantische kust van Spanje en Portugal! De auteurs van dit boek zijn zelf surfers en nemen je graag mee naar hun favoriete plekken waar je die relaxte surfsfeer kan pakken. Het boek staat vol met prachtige stranden, overweldigende natuurparken, opvallende adressen in steden en dorpen vol historie. Of het nu aan de zonnige Costa de la Luz in Spanje of Algarve in Portugal is, in de verre uithoeken van Galicië of het groene Baskenland, met de zee verbonden steden als Lissabon en Porto; dit boek laat je kennis maken met interessante kustbewoners met een verhaal, een winkel, guesthouse, een goed initiatief of gewoon veel tips. Het laat je zien wat er allemaal te beleven is langs de Atlantische Oceaan.

Leestip:  De 6 beste filmfestivals in Kroatië

Met I Love the Seaside Spanje & Portugal heb je de perfecte gids langs de Atlantische kust van Spanje en Portugal gevonden, om je te laten inspireren en zelf op avontuur te gaan!

Het boek is:

I Love the Seaside Spanje & PortugalOok leuk voor niet-surfers: ook voor mensen die van de relaxte vibe aan zee genieten;
Gevuld met praktische rijroutes en informatie over prijsklasse.
Leuke interviews met plaatselijke ondernemers aan de kust.

Tekst: Alexandra Gossink, Geert-Jan Middelkoop & Dim Rooker | Fotografie: Alexandra Gossink, Geert-Jan Middelkoop, Dim Rooker, Marinus Joris, Melchior van Nigtevecht, Daniel Espirito Santo & Jeffrey Vonk
ISBN 978 94 9327 373 3 | Prijs € 22,50 | Formaat 140 x 190 mm | 288 pagina’s | Paperback met flappen | Verschijnt juni 2023 | Inkijk-exemplaar
DE AUTEURS: ALEXANDRA GOSSINK, GEERT-JAN MIDDELKOOP & DIM ROOKER

DE AUTEURS: ALEXANDRA GOSSINK, GEERT-JAN MIDDELKOOP & DIM ROOKER

De gezichten achter I Love The Seaside – Spanje & Portugal

Alexandra Gossink, Geert-Jan Middelkoop en Dim Rooker zijn de oprichters van I Love The Seaside en makers van surfgidsen over Europa en de rest van de wereld. Met hun liefde voor de zee en creativiteit zijn ze inmiddels nationaal én internationaal bekend met hun reisgidsen. In zeven jaar werden er zo’n 50.000 van verkocht.

Alexandra is, als ze niet aan het werk is als reisjournalist, waarschijnlijk op surftrip of volgt ze een ontspannen yogales. Ze struint net zo lief door bossen als door de stad, als ze maar op tijd terug is om de zon in zee te zien trekken.

Geert-Jan is zeeliefhebber sinds jongs af aan. Met een onstuitbare energie lukt het hem bergen werk te verzetten tussen surfsessies door. Wanneer hij niet op camper trip is, is hij er een aan het plannen.

Dim haalt zijn inspiratie uit de oceaan. Zijn werkplek is het iconische rode huisje aan de Scheveningse haven waar hij ontwerpt en werkt aan concepten voor bedrijven en merken. Ook maakt hij hier zijn eigen werk, schilderijen en collages.

Ze zijn beschikbaar voor interviews, bijvoorbeeld tijdens een heerlijke strandwandeling.

Ontdek meer over I Love the Seaside via hun Instagramaccount en website

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in