HYMER Camperfandag 2019 te Vijfhuizen

Het Hoofddorps evenementenbureau BOOM EXPERIENCE organiseert op 5 en 6 april 2019 wederom de gezellige HYMER Camper Fandag! En uiteraard weer op Camperpark N205 te Vijfhuizen, Noord Holland.

Heb jij ook een HYMER camper?

Zij gaan deze bijzondere dag vieren op zaterdag 6 APRIL 2019.
Tijd: zaterdag van 10:00-16:00 uur.
Ontvangst met koffie: vrijdag 5 april 20:00 uur.
Plaats: Camperpark N205 te Vijfhuizen. De dag is nog niet helemaal ingedeeld, maar er is natuurlijk verkrijgbaar: een drankje en een hapje, gratis kofferbak/garage-verkoop/ruilbeurs, nieuw en gebruikte HYMERS en verschillende productpresentaties.

Dag-deelname voor alle particuliere Hymerbezitters is GRATIS. En er zijn mogelijkheid tot overnachten. Dit kan je via de mail aanvragen.

hymer

STANDHOUDERS
Je kan ook weer deelnemen voor slechts € 300,00 excl. BTW. Hiervoor ontvang je een stand van circa 25 m2, met stroom, een vermelding in alle uitingen, w.o. ook een introductieverhaal over jouw bedrijf op verschillende sociale media en een logo plus website op hun Facebook.

Huidige standhouders/hun partners: De Patatzaak Amsterdam, Truckland NL Amsterdam, De Turfvaart,ww.facebook.com/nederlandsecaravanclub , De Jong Kampeer & Recreatie, JOYNE, Cuts on the road, Camper Company, Starbrite Chemicals, Gaswinkel, Camperverzekerd, Verkeersschool Trilling, Teylingen Reclame Sassenheim, de Ridder Stoffering en BOOM! EXPERIENCE.

Leestip:  Sinds 2017 in Europa 1,1 miljoen kampeerauto’s en caravans erbij

Zorg dat je op tijd komt want vol = vol.
Op www.facebook.com/hymercamperfandag staan regelmatig updates.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in