Ga jij als seizoenskampeerder voor A-maat of Villa?

Steeds meer mensen kiezen voor een seizoensplaats en worden met andere woorden: langkampeerders. Sommigen staan slechts enkele maanden op een seizoensplek, bij voorkeur in het kampeerseizoen, terwijl anderen jarenlang op dezelfde plek staan.

Als je de caravan en voortent langere tijd laat staan, stelt dat hoge eisen aan je tent en uitrusting. De caravan is weliswaar bestand tegen de meeste weersomstandigheden, maar de voortent en kampeeruitrusting moeten bestand zijn tegen alle omstandigheden en intensief gebruik.

Er zijn verschillende manieren om lang te kamperen, dus wat moet je voor tent en uitrusting kopen als je langere tijd op dezelfde plek wilt staan? De Isabelle’s  productspecialisten geven hier hun beste tips over.

Ga jij voor A-maat of Villa?

Als seizoenskampeerder is het handig om na te denken over of je een A-maat voortent of een vrijstaande Villa tent wilt hebben.

Leestip:  CAMPWERK presenteert 2 nieuwe daktenten
A-maat

Met een A-maat tent krijg je een betaalbare voortent met een aantal standaardoplossingen. Het voordeel is dat je deze zelf kunt opzetten en afbreken. Je hoeft dus niet elk jaar op dezelfde camping te staan en je kunt verder trekken als je daar zin in hebt.

COMMODORE:
CommodoreZeer geschikt voor de “light” langkampeerder die in het voor- of najaar een vaste plek heeft, maar in de zomer wat rondtrekt. De Commodore biedt maximale flexibiliteit, aangezien dit de enige tent van Isabella is die verkrijgbaar is met zowel de ultralichte CarbonX-stokken als de stabielere stalen Zinox-stokken en Mega-stokken.

 

PENTA FLINT:
Penta FlintIdeaal voor als je het hele seizoen op dezelfde plek staat en een zeer stabiele voortent zoekt. Dankzij de diepte van 3,5 meter in de Penta Flint krijg je nog meer ruimte en de vijfhoekige vorm maakt de tent extra stabiel en bestand tegen weer en wind.

 

Leestip:  De nieuwe topvoortenten voor caravans voor 2024

 

PRISMA:
prismaBedoeld voor de langkampeerder die luxe en nog meer ruimte en mogelijkheden zoekt. Zij noemen de Prisma niet voor niets de ultieme seizoenstent. Met de Prisma heb je een tent van maar liefst 4 meter diep. Het front van de Prisma kan naar achteren worden verplaatst en met een frame en frontpaneel kun je een overdekt terras maken waar je van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat van het campingleven kunt genieten. Met een extra frontset kun je ook een serre maken.

Villa

Een vrijstaande Villa tent kun je jarenlang laten staan. Je hoeft hem maar één keer op te zetten en dan staat hij gewoon. Het voordeel van Villa is dat hij alleen kan staan, zodat je de caravan mee op zomervakantie kunt nemen of voor onderhoud kunt wegbrengen. Met een Villa krijg je vaak meer vierkante meters en een aantal individuele oplossingen waarmee je zelf je droomtent combineert en ontwerpt.

Leestip:  De nieuwe Eco Pro Drive Away luifels van Vango

Villa

Wil ij als seizoenskampeerder meer weten over Isabella accessoiresgids voor seizoenskampeerder

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in