Camping Urbasa in en prachtig landschap

Camping Urbasa is gelegen in het natuurpark Parque Natural de Urbasa, het grootste hoogvlaktebeukenbos van Europa. Deze 3-sterrencamping is gesitueerd in de volle natuur. Er zijn meerdere opties voor accommodaties zoals een camping, zeer comfortabele bungalows, kamers. Er zijn diverse activiteiten voor het hele gezin (MTB-centrum, wandelen, paardrijden). Het prachtige landschap leent zich om te ontdekken en ligt op 20-minuten van Alsasua en Estella en op een half uur van Vitoria en San Sebastián (A-1).

Een camping in een spectaculaire omgeving en met alle service, onder andere paardrijroutes en paardenstallen.

Camping de Urbasa is gelegen in het natuurpark Urbasa met 14 bungalows voor 4-8 personen, een zone voor camping, meerdere kamers, bar, restaurant, gratis wifi, MTB-centrum en fietsroutes, paardenstallen en -routes, en activiteiten voor kinderen.

Omgeving

Het Parque Natural de Urbasa is een beschermd gebied van idyllische landschap, weelderige beukenbossen en uitgestrekte graslanden. De omgeving biedt de bezoekers spectaculaire bezienswaardigheden zoals de bron van Urederra, het klooster van Irantzu of het Balcón de Pilatos.
Het is ook de perfecte omgeving voor wandelen, fietsen en paardrijden.

Leestip:  Karsten Tenten en Easy Caravanning nemen volgende stap
Wandelen

In de omgeving van de Camping Urbasa zijn er gemarkeerde paden van verschillende moeilijkheidsgraden zoals de Itinerario de las fuentes (bronnenroute; 4,5 km), de Ruta de los pastores (herdersroute; 7,6 km) of de Camino de los montañeros (bergbeklimmersroute; 3,8 km).

Je kan ook genieten van het panoramische Balcón de Pilatos, uitzichtpunt bovenop de bron van de Urederra-cirque.

Paarden

In Camping Urbasa beschikken ze over stallen voor paarden. Ze hebben een volledig uitgeruste route om Urbasa te paard te doorkruisen. Het seizoen om te genieten van de activiteiten met paarden loopt van mei tot oktober.

Excursies

Toegang tot enkele van de meest emblematische excursies die kunnen worden gemaakt langs het Parque Natural de Urbasa.

Routes voor de motor

De Sierra de Urbasa is de ideale plek om te genieten van motor- of autoroutes. Geniet van de natuurlijke schoonheid, met haar honderden spectaculaire bochten en spannende hellingen.

Leestip:  Camping le Ch’timi Kamperen op een kleinschalige camping
Mountainmike

Het Parque Natural de Urbasa is een van de meest spectaculaire plaatsen in Navarra om van jouw mountainbike te genieten. Duizelingwekkende hellingen en spectaculaire groene ecosystemen die je niet onberoerd laten.

Wil je meer weten over Camping Urbasa

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in