Huur een camper en steun Bart de Graaff

Huur een camper en steun de Bart de Graaff Foundation. In Nederland zijn maar liefst 1,8 miljoen ondernemingen, wat een stijging is van 3% ten opzichte van vorig jaar! Echter is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om een eigen onderneming te beginnen. Toch krijgen Bikkels met behulp van de Bart de Graaff Foundation de mogelijkheid om zelfstandig ondernemer te worden.

Ultieme vrijheid voor mensen met een beperking

De Bart de Graaff Foundation ondersteunt mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking bij het starten van een eigen onderneming. Daarmee biedt de Bart de Graaff Foundation haar ‘Bikkels’ een grote mate van vrijheid. Een eigen onderneming helpt Bikkels om zelfstandig te kunnen functioneren in de maatschappij. De Bart de Graaff Foundation kan de bikkels helpen dankzij de hulp van vele (mentor)bedrijven.

Leestip:  Vans & Co heerlijk genieten van alle vrijheid
Huur een camper voor de Bikkels

Sinds gisteren (5 juli) steunt ook Goboony de Bart de Graaff Foundation. Dit doen zij door hun eigen camper te verhuren en de opbrengst te doneren aan de stichting. Mark, co-founder van Goboony: “Bij Goboony hebben we de afgelopen jaren ook veel hulp gehad van anderen om ons bedrijf te starten. We vinden die hulp altijd erg fijn en willen graag onze ervaringen delen met nieuwe ondernemers.”

Voor meer informatie kijk op Goboony

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in