Hetgoedkoopste staat voor kwaliteit en vriendelijkheid

Begonnen als hobby nu uitgegroeid tot een naam dat staat voor klantvriendelijk en service.
Levering uit voorraad van accu’s, acculaders, omvormers, zonnepanelen, fluistermotoren en alles wat met energie van doen heeft.

Even voorstellen

Martijn is begonnen in de kofferbak van een oldtimer. In 2008 starte hij met de verkoop van accu’s vanuit de auto, het was winter en het begon meteen te lopen. Al snel kwam de bewuste blauwe bus, vol met stickers “zo worden we overal herkend” Zegt Martijn. Van 1 garagebox naar 2 en van een gehuurde bedrijshal naar sinds november een nieuwgebouwde hal aan de Laanstraat in Soest.

MagazijnVolgens Martijn zijn accu’s het leukste product wat er bestaat want veelal worden deze gebruikt voor mensen hun hobby’s : camper, caravan, boot of oldtimer. Het adviseren, meedenken en verkopen doen ze via oa de webwinkel hetgoedkoopste.nl.

Leestip:  Caravan kopen? Hier moet je zoal op letten

 

Ruime openingstijden

7 dagen per week tot 22.00 uur kunnen mensen bij Martijn in Soest terecht voor advies en het afhalen van accu’s, acculaders, omvormers, zonnepanelen en alle energie benodigdheden. Door de jaren heen is dit steeds meer uitgebreid en hebben ze echt alles op voorraad.

Een hobby wat nu werk is geworden maakt het extra leuk.

Website hetgoedkoopste: www.hetgoedkoopste.nl

 4.9/5 (18)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in