Het verhaal achter Lodge Holidays

Een bijzondere vakantie blijft je je hele leven bij. Op Lodge Holidays hebben ze speciaal voor jou de mooiste en beste plekken gevonden voor een heerlijke lodgevakantie. Het enige wat jij hoeft te doen is ontspannen en genieten.

Kijk jij ook al weer uit naar het voorjaar en dan ook genieten van de eerste zonnestralen? Boek dan een plek op de camping ‘Heart of Nature’ in Kroatië of camping ‘Delle Rose’ en camping ‘San Marino‘ in Italië. Op deze prachtige locaties kun je in het voorjaar volop genieten van de zon en van de prachtige omgeving!

Het verhaal

VOLOP GENIETEN VAN HET BUITENLEVEN
Rink-Jan miste in het aanbod van de verhuuraccommodaties, was een combinatie van het gemak en luxe van een bungalow of chalet en het heerlijke buitenleven van het kamperen.

Leestip:  anwb: Vakantie blijft ook dit jaar belangrijk

Voor Rink-Jan hoort bij vakantie een goede nachtrust, eigen wc en douche en fijn meubilair. Maar Rink-Jan wil wel optimaal genieten van het kampeergevoel op unieke plekjes. Daarom is hij in 2012 begonnen met Lodge Holidays.

En wat bleek, hij is niet de enige die luxe en buitenleven graag wil combineren. Om die reden heeft Rink-Jan een aantal stoere canvastenten ontworpen, met o.a. eigen sanitair en vaste bedden.

Bij het ontwerpen legt Rink-Jan vooral het accent op ontspannen en genieten van het buitenzijn, dat wat kamperen natuurlijk werkelijk is. Dat zie je terug in de ruime veranda’s en geweldige buitenkeukens, luxe en stoer ingericht met heerlijke Fatboy hangmatten en zitzakken.

Zelfs een mooi glimmend Italiaanse espressomachine behoort tot de standaarduitrusting. Zie je je al zitten op je heerlijke veranda met een wijntje of een espresso? Rink-Jan vertelt je er graag meer over.

Leestip:  Vakantiepark gelegen midden in de Gelderse bossen

Bezoek eens de website van Rink-Jan, Lodge Holidays

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in