Camping Petrushoeve nabij recreatieplas Drakenrijk

Op camping Petrushoeve is het buitengewoon genieten in een rustige bosrijke omgeving op de grens van Noord- en Midden Limburg tussen de steden Roermond en Venlo. Weg van de alledaagse drukte maar toch op korte afstand van de dorpen Beesel, Swalmen en Reuver. Via een uitgebreid fiets- en wandelknooppuntennetwerk kan jehier uren lang fietsen en wandelen door een zeer afwisselend en soms licht glooiend landschap.

De Petrushoeve grenst aan het Pieterpad, natuur-en stiltegebied het Meerlebroek, natuurgebied het Brachter Wald en ligt nabij recreatieplas Drakenrijk. In de directe omgeving liggen de Maas en het uitgebreide watersportgebied de Maasplassen. Een ideale locatie voor senioren en gezinnen met jonge kinderen. Een plek voor zowel rustzoekers als voor de actieve vakantiegangers met volop mogelijkheden voor dagtrips in de directe omgeving.

Leestip:  Camping De Duinpan Ontdek en geniet - vakantie aan de kust
Camping Petrushoeve

Vanaf de openbare weg rij je 500 meter door de bossen. Daarna zie je aan de linkerzijde de camping liggen. De eerste ingang is het voetpad naar de receptie waar ze je, tussen 15 maart en 15 oktober, graag ontvangen.

De camping is huisdiervrij en autovrij (m.u.v. campers). Op de dag van aankomst en op de dag van vertrek mag je met jouw auto het terrein op om je kampeermiddel te brengen/halen. Je kan jouw auto parkeren op de ruime parkeerplaats. Het terrein is niet geschikt voor dubbelassers.

Aankomst is dagelijks tussen 13:00 en 19:30 uur (m.u.v. 17:30-18:00 uur). Vervroegde aankomst is tegen betaling mogelijk tussen 8:30 en 10:30 uur.
Op de dag van vertrek kan je uitchecken en vertrekken tussen 8:30 en 11:00 uur. Verlenging van de vertrektijd is, mits de plaats vrij is en tegen betaling, mogelijk tot 19:30 uur.

Leestip:  In het Boheems Paradijs beleef je het zigeunergevoel

Op de camping hebben ze geen zwembad. Binnen 5 kilometer liggen een strandbad, twee openluchtzwembaden en een subtropisch zwemparadijs. Het gebruik van losse (opblaasbare) zwembadjes is uit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan. Kinderen kunnen vrij spelen terwijl ouders onbezorgd genieten.

Nieuw in 2019

Ze gaan het terrein (start in november 2018) anders indelen en hierbij nieuwe comfort kampeerplaatsen en extra camperplaatsen maken. Het totaal aantal plaatsen blijft gelijk. Camping Petrushoeve  is een kleine groene camping en heeft, ondanks dat er voldoende ruimte voor is, niet de ambitie om groter te worden. Het kleinschalige en gemoedelijke zou hierdoor verdwijnen.

Meer weten over Camping Petrushoeve

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in