Arca Rekreatie bestaat als organisatie al ruim 30 jaar

Arca Rekreatie bestaat als organisatie al ruim 30 jaar. Zij zijn gevestigd  op de Einsteinstraat 10 te Heerhugowaard. (Door de bocht in het verlengde van welbekende Caravan Boulevard van Heerhugowaard).

Zij zijn officieel dealer van de Engelse merken Sprite, Swift en het Franse merk Sterckeman jouw dealer voor de regio Noord- Holland en ver daar buiten. Buiten deze merken hebben zij voor je op hun locatie te Heerhugowaard altijd 175 topdealer caravan occasions voor je  tentoongesteld  staan. Door de zeer uiteen lopende voorraad gebruikte caravans en vouwwagens tref je alle merken en indelingen aan.

Het is vanzelf sprekend dat ook zij als organisatie klantvriendelijkheid en hoog service niveau zullen nastreven. Niet alleen tijdens de verkoop, maar ook voor een goede service en jouw onderhoud in de toekomst.

Onderhoudswerkzaamheden worden bij Arca Rekreatie alleen door gecertificeerd personeel uitgevoerd. Naast hun specialisatie in het onderhouden van hun eigen merken kan je voor alle merken bij hun terecht. Of het nu gaat om onderhoud, schadeherstel en in- en opbouw van accessoires. Deze werkzaamheden worden allemaal volgens de richtlijnen uitgevoerd met daarbij behorende garantie bepalingen.
Je bent dus bij hun dus altijd verzekerd van een onbezorgde veilige vakantie met vouwwagen of caravan.

Leestip:  De Eriba Touring caravan modellen

Wil je meer weten over Arca Rekreatie

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in