Het grootste aanbod – stallingen, bedrijfsruimtes en opslag

Tijdelijke opslag voor je inboedel? Een luxe camperstalling of een winterstalling voor je boot? Op 1Stalling vind je deze professionele verhuurders. Prachtige locaties, elk met een eigen manier van verhuren.

Door het aanbieden van een gebruiksvriendelijk platform proberen zij het vergelijken en reserveren voor huurders en verhuurders leuker te maken. Verder ontwikkelen zij samen met hun verhuurders software om de terugkerende werkzaamheden, zoals het opstellen van contracten te kunnen automatiseren.

Over

1Stalling.nl is hét platform voor het vinden van de locatie die aansluit bij je wensen. Zij doen dit door het samenbrengen van huurders en professionele verhuurders. Zij verhuren zelf geen ruimtes, maar bieden ondersteuning en service, een veilig reserveringssysteem en meerdere gebruiksvriendelijke functionaliteiten.

1Stalling is gestart 2018, na hun eigen zoektocht voor een geschikte locatie. Door te luisteren naar huurders en verhuurders, proberen ze het vinden en reserveren voor beide partijen nu leuker te maken. Ook ontwikkelen ze samen met hun verhuurders innovatieve software om klantvriendelijke en tijdbesparend de locaties te kunnen beheren.

Wil je samenwerken met 1Stalling?

Het bereiken van nieuwe huurders hoeft niet moeilijk te zijn. Het bewijs is een advertentiepagina via 1Stalling. Bepaal via je dashboard welke informatie de bezoekers kunnen zien en begin met het ontvangen van nieuwe aanvragen.

Leestip:  Onbegrensd reisplezier met twee nieuwe campergidsen

Op zoek naar nog meer gemak? Zij bieden een complete software oplossing aan voor tijdbesparend beheren van je locatie en helpen je graag met tips, templates en voorbeelden om het beste rendement te behalen.

Website 1Stalling: 1stalling.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in