Camping Les Eygas beleef een fantastische vakantie

Camping Les Eygas ligt in Frankrijk aan de zuidelijke kant van de Franse Alpen. Er worden sportieve outdoor activiteiten georganiseerd door het Nederlandstalige team in een prachtige natuur met 300 dagen zon per jaar en vlak bij het nationale park “Les Ecrins”.  De beste locatie voor een onvergetelijke vakantie.

Pieter en Christel Bekkers, zijn de Nederlandse eigenaren die de camping al 25 jaar met ontzettend veel plezier runnen. Zij hopen dat je net zo enthousiast wordt als hun over de mogelijkheden die deze prachtige omgeving biedt. Neem gerust contact met hun op als je nog meer wilt weten.

De camping

Camping Les Eygas heeft 3,5 ANWB sterren en er heerst een mediterraan klimaat. De omgeving met zijn hoge bergen en de prachtige natuur met zijn vele rivieren laten prachtige indrukken achter.
Door de leuke outdoor activiteiten en de gezellige sfeer beleef jij een vakantie om nooit te vergeten.

Outdoor Activiteiten

Ga op avontuur en ontdek de diverse sporten die Camping Les Eygas aanbiedt. Rafting, Kajak, Klettersteig, Canyoning, Tubing, Stand-Up Paddling en Funbanden.
Alle activiteiten staan onder NL-talige begeleiding.
De omgeving is ook zeer in trek bij wandelaars, wielrenners, motorrijders en cultuurliefhebbers.

Leestip:  Negen goede redenen om te gaan kamperen in Zweden
Huur Accommodaties

Heb je geen tent, caravan of camper? Dat is geen enkel probleem want zij verhuren chalets, tenten en caravans dus eenvoudiger kun je jouw vakantie niet beginnen.
Als je in een huuraccommodatie verblijft kun je van alle campingfaciliteiten gebruik maken zoals het zwembad, tafeltennis, jeu de boules, etc.

Website Camping Les Eygas: franse-alpen.nl

 4.5/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in