Heel Nederland samen kamperen op de Buurtcamping

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun eigen park. Drie dagen is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit… Je groet de buurman en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen of een potje te badmintonnen, leren buurtbewoners elkaar tijdens een ontspannen vakantie beter kennen.

Buurtcamping

Stichting De Buurtcamping heeft als doel om binnen een paar jaar heel Nederland samen te laten kamperen. Zo willen we iedereen een leuke vakantie bieden maar vooral ook bijdragen aan gezelligere en socialere samenleving.

Leestip:  ANWB stuurt team van hulpverleners naar het Gardameer

Rapportcijfer

Afgelopen zomer toverden buurtbewoners maar liefst 11 stadsparken in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Rotterdam en Tilburg om tot Buurtcampings! Meer dan 1500 buurtbewoners gingen op De Buurtcamping op vakantie in eigen park. Zij gaven de camping gemiddeld een rapportcijfer van 8,5. Dat kwam onder andere doordat ze maar liefst 13 nieuwe mensen leerden kennen! Door dit filmpje te kijken, kan je nog even lekker nagenieten.

Website Buurtcamping

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in