Iederéén de gelegenheid bieden Lourdes te leren kennen

Lourdes is een plek waar iedereen kracht, inspiratie, geloof en energie kan vinden, of je nu jong, oud, ziek of gezond bent. Lourdes is wellicht niet zo vanzelfsprekend voor kinderen zoals het misschien voor ouders, grootouders of vrijwilligers is. Op bedevaart gaan met het hele gezin kost veel geld. Echter VNB wil graag iederéén de gelegenheid bieden Lourdes te leren kennen voor een betaalbare prijs, om zo deze katholieke traditie door te kunnen geven. Daarom organiseert zij in de zomer van 2017 voor de vijfde keer een speciale reis voor gezinnen met verblijf op een camping, een ideale gelegenheid om uw kampeervakantie te combineren met enkele dagen Lourdes!

Ontmoeten

Alle bedevaarten van VNB staan in het teken van ‘betekenisvol ontmoeten’. Dat geldt natuurlijk ook voor deze gezinsbedevaart. Daarom biedt VNB in Lourdes een programma aan van dinsdagmiddag 25 t/m zondag 30 juli, waarbij er uiteraard ook leuke activiteiten voor jongere en oudere kinderen worden georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een speurtocht,(avond)spellen en rozenkrans knopen. Ook staan er een aantal vieringen op het programma. Daarnaast is er genoeg tijd om lekker op een terras te zitten, een ijsje te eten, de bergen in te gaan of een spelletje te doen. Iedereen is uiteraard vrij om wel of niet aan programma onderdelen deel te nemen.

Leestip:  Leer knopen leggen voor zeilsport, klimmen en kamperen

Vervoer en verblijf

Ieder reist in principe op eigen gelegenheid naar Lourdes en boekt zelf de camping. In en rond Lourdes liggen een aantal campings met verschillend comfort. Omdat het voor de deelnemers praktisch én gezellig is om samen op dezelfde camping te staan heeft VNB afspraken gemaakt met camping ‘De la Forêt’ die wij u van harte aanbevelen. Omdat eenieder andere eisen aan zijn kampeerplek stelt, zijn er geen plaatsen gereserveerd en zal toewijzing op volgorde van boeking en naar beschikbaarheid geschieden. Bij reservering dient u te vermelden dat u voor het ‘VNB-arrangement’ boekt. Deze camping fungeert als centrale plaats van samenkomst van waaruit de programmaonderdelen starten en waar er ’s avonds gelegenheid is om een drankje te drinken.

Website VNB

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in