GoSharing maakt het delen van een camper eenvoudig

Het reizen met een camper is een populair. De gemiddelde camper staat echter 90% van de tijd stil. En dat terwijl de vraag naar het huren van een camper stijgt. Zonde! Daarom brengt GoSharing via haar beveiligde platform huurders en verhuurders van campers bij elkaar.

 

GoSharing een plek waarop het het delen van een camper eenvoudig en overzichtelijk te realiseren is.

GoSharing is opgezet door twee Achterhoekse ondernemers: Berry Helming en Mark Mink. Dit merk je in het doen en laten van GoSharing: betrouwbaarheid en nuchterheid staan voorop. Uiteindelijk biedt GoSharing totale ontzorging. Huurders kunnen met een gerust gevoel op reis en verhuurders verhuren met een gerust gevoel hun camper.

Maak kennis met GoSharing

Online platform

Zij maken het delen van campers mogelijk, zodat iedereen deze vrijheid kan ervaren. Door het bij elkaar brengen van vraag en aanbod is het voor potentiële campereigenaren of investeerders rendabel om er een aan te schaffen en te verhuren.

Leestip:  Carthago tart camperwetten met nieuwe c-tourer integraal en halfintegraal

Met hun online platform bieden ze een plek waarop het het delen van een camper eenvoudig en overzichtelijk te realiseren is.

Veilig en betrouwbaar

Alle campers die via GoSharing verhuurd worden zijn verzekerd, voorzien van een geldige APK, je ziet gelijk hoe pechhulp en vervangend vervoer is geregeld.

De verhuurders zijn gescreend (gebruik van ID-check) en van de huurders worden de rijbewijzen gecheckt. Alle betalingen vinden plaats via hun beveiligde platform. De verhuurder krijgt het geld pas nadat de huurder de camper heeft ontvangen. Zo kan iedereen zorgeloos genieten van de vrijheid van het reizen met een camper.

Website GoSharing: www.gosharingeurope.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in