Camping La Spiaggia in een rustige groene omgeving

Camping La Spiaggia is direct gelegen aan de oevers van het Trasimeense meer, op 800 mt. afstand van het oude centrum van Passignano sul Trasimeno, in een rustige groene omgeving, ideaal voor de natuurliefhebber.

De strategische ligging in het prachtige landschap tussen Umbrie en Toscane, maakt de camping tot een goed uitgangspunt om cultureel en historisch belangrijke steden zoals Perugia, Assisi, Gubbio, Cortona, Arezzo, Siena, Florence en Rome te bezichtigen.

Hun medewerkers bij de receptie geven Je hier graag meer informatie over.

Camping La Spiaggia staat in het teken van gemak en eenvoud in een rustige en ontspannende omgeving. Deze zeer nette en goed onderhouden camping beschikt over 50 ruime beschaduwde standplaatsen met mooi panorama die zijn voorzien van elektriciteit (10 Amp).

Op het complex bevindt zich tevens een zwembad, een volledig uitgerust privé strand, een bar/restaurant vanwaar een prachtige zonsondergang over het Trasimeense meer is te aanschouwen. Alles voor een perfect ontspannen vakantie.

Leestip:  Hollanders in Europese top campingovernachtingen

Trasimeense meer

Ook viervoeters zijn bij hun welkom op het speciaal voor hun ingerichte strand.

Door nog meer service en kwaliteit te leveren en om aan alle wensen van hun gasten te kunnen voldoen, is de camping dit jaar geclassificeerd met een extra ster.

Website Camping La Spiaggia: www.campinglaspiaggia.it

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in