Camping De Hooghe Heide Dé kindercamping van Brabant

0

Camping De Hooghe Heide: dé kindercamping in de omgeving van Den Bosch, gelegen midden in natuurgebied de “Hooghei” en de “Koop”. Vanuit deze Brabantse camping sta je direct midden in de natuur waar je heerlijk kunt genieten van de rust, wandelen en fietsen.

De kindvriendelijke camping beschikt over veel faciliteiten: zwembad met apart peuterbad, midget-golfbaan, ponyweide, een grote speeltuin met speeltoestellen en een heel groot speelveld. Voor de ondernemende gasten heeft de camping ook genoeg te bieden, want Camping De Hooghe Heide ligt in Berlicum vlakbij Rosmalen, Heeswijk-Dinther en Den Bosch (de bruisende hoofdstad van Noord-Brabant)

Naast een uitgebreid kampeerterrein beschikt Camping De Hooghe Heide over diverse verhuur accommodaties, van comfortabel basic tot heerlijk luxe!
Op de camping is van alles te doen! Van zwemplezier voor het hele gezin tot midgetgolf en Heintje Puf. Maar ook een grote speelweide met trampolines, schommels, speeltoestellen, pingpongtafels en een heuse kindertokkelbaan! In de schoolvakanties is er gratis animatie voor de kinderen.

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van:
  • elektra (10 amp.)
  • digitenne
  • aan/afvoer van water
  • mogelijkheid voor internet/WIFI
Leestip:  Camping Schoonenberg kamperen in de natuur

Op het Speelveld, Kleine Vos en Koningspage zijn geen auto’s toegestaan. Op de overige velden is één auto per plaats toegestaan mits de ruimte het toelaat. Het campingterrein is niet geschikt voor caravans met tandemas-onderstellen.

Camping De Hooghe Heide

  • Huisdieren (max.2) zijn toegestaan, mits aangelijnd.
  • Partytenten, open vuur en/of vuurkorven zijn niet toegestaan.
  • Een klein bijzettentje bij de kampeerplaats is wel toegestaan.

Op de dag van vertrek dien je de kampeerplaats om 11:00 uur vrij te maken en te verlaten. Voor vertrek na 11:00 uur wordt een 1/2 dagtarief berekend. Huur van kampeerplaatsen en arrangementen gelden uitsluitend voor recreatief gebruik.

Website Camping de Hooghe Heide: www.hoogheheide.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in