GlampingLodges handgemaakte safaritenten en lodgetenten

Comfortabel overnachten dicht bij de natuur waar privacy voorop staat en er voldoende mogelijkheden zijn voor interactie met de overige gasten en de natuur, is de nieuwe standaard. Om dit voor een brede doelgroep mogelijk te maken hebben zij een ruime collectie handgemaakte lodgetenten ontwikkeld.

 

Lodgetenten voor de recreatiebranche in heel europa

GlampingLodges verkoopt luxe handgemaakte safaritenten en lodgetenten in verschillende maten en modellen. Gegarandeerd een succesvolle investering die aan alle wensen voor jouw glampingproject voldoet.

Unieke flexible bouwstijl

Hun lodgetenten zijn als enige in de markt opgebouwd uit segmenten die eenvoudig uitwisselbaar zijn. Dit heeft als voordeel dat er in het geval van een calamiteit er slechts één segment vervangen dient te worden in plaats van de volledige binnentent. Hierdoor is jouw lodgetent snel weer beschikbaar voor verhuur. Een ander voordeel is dat je op voordelige wijze de levensduur van jouw lodgetent kan verlengen door na bijvoorbeeld 10 jaar alleen de buitenpanelen te vernieuwen. Dit zijn over het algemeen de segmenten die het meeste blootstaan aan atmosferische vervuiling en UV-straling.

Leestip:  VDL Hapro lanceert eerste daktent van in EU gesourcete onderdelen
Een kwaliteitsproduct

De Lodgetenten zijn kwaliteitsproducten: ze worden in house ontworpen en handgemaakt van de beste materialen in onze eigen fabriek. Onze toeleveranciers beoordelen wij op kwaliteit, vakmanschap en een respectabele levertijd.

Alle tentdoeken zijn gemaakt van Ten Cate Campshield® 420gr/m2. De vezels in het M1 brandvertragende tentdoek zorgen voor bescherming tegen schroeien, gloeien en vonken. Versterkt PVC, dubbel gecoat extra verzinkt staal en duurzaam gewonnen hout vormen de basis voor de lodgetenten.

Complete op maat ontworpen turn-key tentaccommodatie

GlampingLodges levert indien gewenst naast de lodgetent ook meubels van steigerhout. Je kan ook voor alle modellen uit hun collectie voor diverse opties, zoals sanitair-, inrichting- en stylingpakketten toevoegen. Zo kunnen zij samen met je geheel naar jouw wensen een turn-key tentaccomodatie op maat voor jouw park ontwikkelen.

Leestip:  Het unieke gevoel van kamperen

Wil je meer weten over GlampingLodges

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in