Camping Orbitur Valverde vermaakt je op zijn Portugees

Op 1.5 kilometer van het strand Playa da Luz en op 6 km van de stad Lagos ligt de camping Orbitur Valverde. Het is een grote camping, met 600 genummerde standplaatsen, een grote vrije kampeerzone en veel schaduw. Het heeft 4 sanitaire blokken en een zwembad voor volwassenen en kinderen, gratis voor de gebruikers, en daarnaast een sportzaal met avondverlichting.

De camping heeft veel accommodaties met moderne uitrusting, gemeenschapsruimte, bar en terrassen, restaurant, self-service en een kleine supermarkt. Aanbevolen wordt Lagos te bezoeken, een historische stad die het centrum was voor de handel tussen Afrika en Portugal, de jachthaven, de stad Sagres en Cabo de São Vicente.

Actief toerisme

Ga op avontuur en onderga de energie van avontuursporten. Doorkruis het water met een kano, doe met jouw vrienden mee aan een paintball-wedstrijd. Ga tokkelen en ervaar het gevoel van vrijheid wanneer je langs de lijn naar beneden suist. Voel de adrenaline van de avontuursporten.

City Breaks

Een andere omgeving, de opwinding van de stad beleven of de geschiedenis van de stadsmonumenten ontdekken’ Kom en vermaak je op zijn Portugees, van het noorden naar het zuiden.

Leestip:  Negen goede redenen om te gaan kamperen in Zweden
Ecotoerisme

Het idee van het ecotoerisme, het zoeken naar ervaringen die dichter bij de natuur staan. Een groter milieubewustzijn hebben de ontwikkeling van deze sector gestimuleerd. Vogelen, wandel- en fietstochten zijn slechts enkele voorbeelden van de ervaringen die het ecotoerisme in harmonie met de natuur biedt. Een gezonde combinatie die je laat genieten van het beste dat de lokale flora en fauna je in de omgeving van de Orbitur-campings bieden kan. Een pleidooi voor het behoud, voor meer kennis van en meer respect voor de natuur evenals voor het natuurlijk erfgoed van Portugal.

Wil je alles weten over Camping Orbitur Valverde?, kijk dan hier

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in