Gids & dagboek voor wandelaars, fietsers & buitenmensen

Notitieboeken met tips om anders te gaan kijken – Elke dag naar buiten

Logboek voor natuurliefhebbers – Gids & dagboek voor wandelaars, fietsers & andere buitenmensen

“Neem je voor om elke dag naar buiten te gaan. Frisse lucht is gezond, bewegen is prettig en misschien is het wel echt waar: buiten maakt gelukkig. Noteer je wandelingen, fietstochten, natuurvondsten, lijstjes met plekken waar je ooit nog heen wilt in dit boek. Met tips om anders te gaan kijken naar datgene wat er altijd is. En met foto’s van onze eigen natuurvondsten, ter inspiratie. Maak er wat moois van.”

In beide boeken (de inhoud is hetzelfde, alleen het omslag is anders) staan tips voor het maken van een herbarium, om vogels te spotten, veren te zoeken, schelpen te bewaren, en of je met oostenwind of westenwind naar zee moet voor fossiele vondsten. Verder is er vooral veel ruimte voor notities en gedachten, plus een paar invullijstjes die op andere pagina’s herhaald kunnen worden.

Leestip:  La Vuelta Holanda
Specificaties

Tekst, fotografie, idee: Petra de Hamer en Jelle F. Post
Vormgeving: Jelle F. Post | Formaat: 150 x 220 | 160 pagina’s | Prijs 17,50 per stuk | Paperback met flappen | ISBN 978 90 83169 163 (antraciet), ISBN 978 90 83169 187 (lichtblauw) Verschijnt ca. 1 november.

Extra informatie over de makers

Petra de Hamer is de uitgever van FJORD en houdt, net als vormgeverJelle F. Post, erg van mooi papier, (aan)tekeningen maken in boekjes en buiten zijn. Zij verzamelen al sinds jaren allerlei natuurvondsten, net als hun kinderen die ook een bijdrage leverden aan deze boeken.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in